ahojte dievcata, zrejme ma caka stahovanie a hladam matersku skolu v BA. prosim Vas, nemam ani ponatia o tom, ako to v BA so skolkami vyzera...je to tam preplnene? alebo mi dieta vezmu v pohode? je to tam drahsie ako na dedinach? kde ste spokojne? prosim, ozvite sa mi mamicky.
evin bohuzial.. mne jedna znama povedala, ze vela mamiciek si dava prihlasku, len co sa im dieta narodi 😀 je to dost preplnene a velakrat nedostanu sa do skolky aj ti, ktori byvaju hned vedla v dome, poznam kopec takych ludi.. drahsie ako na dedinach to ti neviem povedat, ale mozno o nieco hej, vsetko je v meste drahsie, tak asi aj toto, ale asi nie o vela.. tak len drzim palce
ja som podavala prihlasku v novembri na dalsi rok, takze tak...
mne povedali ze prihlasku mi vezmu az v marci a len na dany rok, lebo ze poradovniky nerobia ...
viem ze budeme mat problem, lebo sme mimobratislavski a potrebujeme skolku v BA ...
takze to riesime sukromnou ... tam robia poradovniky prakticky naozaj uz od narodenia ... horsie, ze tie su mega drahe :-/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
evin: pokial viem nie je jednoduche dostat dieta do skolky iba ak tak do sukromnej 😒