daj si termin porodu do profilu a automaticky ta hodi do skupiny
@jj298 ty si odkiaľ prišla odjakživa sa tu témy o termíne pôrodov zakladajú..vieš ty vôbec kde si na akej stránke..načo sa vyjadrujes keď sa nemáš? Nepochopím...
@jj298 Ty si extrémne dlho nemala sex..alebo máš len na hovno život? Tak si myslíš že svoj na nič život vyriesis tým že budeš plut okolo 😄😄😄 ženská
@jj298 omg, takže sa zapájaš do diskusie a ani nevieš, o čo ide? Sú tam všetky užmamy alebo aj prvomamy, ktoré uviedli termín pôrodu, tu konkrétne v marci 2024. A tieto tehotné žienky tam zdieľajú svoje starosti, radosti, dávajú si vyžiadané /aj nevyžiadané/ rady, pridávajú fotky seba, neskôr detí a znova zdieľajú svoje radosti a starosti a aj tie rady, aj keď sú už deti na svete. Keď sa zíde dobrá skupina mamičiek, dokážu takto fungovať dlhé roky. Niektoré sa aj stretávajú.
@jj298 a niektoré baby proste nevedia ako sa tam dostať... ja som na to šla z opačného konca... na koníku som vďaka tomu, že som objavila skupinu Júnovky 2020 cez google 😅... sú to verejné skupiny a sama som sa tam pridala aj bez termínu, aj tak sa to dá. Stenu som objavila rok neskôr aj diskusie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?