Hladam niekoho kto ma biologické ,pestunske , adoptivne a profi deti a je z NZ pripadne okolie.
ahoj,mozno sa rozrastieme kto vie.zabco a zabinka su profi?
ano 🙂
z nz poznam viac profi ale oni sem nechodia
Poznam pani Nemcovu, viem že su aj ine ale nemam cas chodit na tie stretnutia,ktore ani neviem ci vobec su.
pre ktory DD robis? My v Trnave koncime a v Seradi ostavame.
Ahoj charmed...aj ja som...sice este len na konci prirpavy...ale uz sa to bliiizi...
...tie stretnutia ked dobre viem momentalne nie su lebo nemaju priestory...robi to moja kamoska Katka Kelemenova...Nemcovu poznam aj ja...ty si priamo z NZ?
Priamo z NZ a ty?Nemcovu poznam tak ze sme sa stretli u detskej lekarky osobne nie. mi zas znova musim znova vsetko od zaciatku zas.
Ja som z ANdoviec...ale v lete sa stahujeme do Kolarova...Nemcovu poznam osobne, prave z tych stretnuti Navratu...dobre vidim ze mas 9 deticiek...kolko je z nich vlastnych?
biologicke mame 2 deti, mi sme pripravu nerobili v Navrate, ale Usmev ako dar v Nitre preto ju nepoznam.ty mas vsetky svoje?
ANo...vsetky su moje...a teraz by malo k nam pribudnut bud jedno dievcatko, alebo dvaja surodenci... 😵 vidim ze mas doma vela malickych...ako to zvladas...nie je to velmi narocne starat sa o tolko drobcov? Si profi rodic?
Ahojte, u nas je profi ocinko ja som vypomoc.Narocne to je ale dasa to zvladnut. Cakas babo, alebo babence?k nam tiez pride asi o 3 mes. chlapček.
No tak nam odisli dalsi dvaja chalani a uz mame len 7 deti.
ahojte.V NZ je materské centrum?Kam by sa dalo zaist,zahrat sa s detičkami?
Ahoj Tominka je MC-cko v Krestanskom centre pri kine mier...ak sa v Zamkoch vyznas ak nie kludne mi napis budem ta navigovat🙂
ahoj eli 😀 😀 😀
ahoj Katika 😀 😀 😀 davno som ta nevidela 😀 😀 😀
😀 😀 😀
a teraz pozeram ze su tu dve temy novozamcanok? 😨
hej hej som si už minule všimla.. táto je nejaká nová 😕
Vdaka eli77.A kedy je otvoreny ten MC?
Deti v pestúnskej starostlivosti v meste komar okomarno
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tu ma mas. z novozamcaniek co su na koniku som len ja profi 😉