Ahojte. Sú tu nejaké maminky, ktoré bývajú v dedinke Trhová Hradská?
Práve sme tam kúpili domček, o 2 týždne sa tam sťahujeme, tak by som rada vedela koľko maminiek/kamošiek tam budem mať.
😀
Ahoj byvame na hviezdnej, na nasej ulici je pozemok s dvoma konikmi ak vies ktoru myslim 🙂 Aj ja som rada ze si mi odpisala vo februari tu budeme rok a vobec nikoho tu nepoznam...Pristahovali sme sa z Pezinka ale som Trnavacka :D. A vy odkial? Inak viem kde je ta vasa ulica pravidelne sa tadial s malou prechadzame :D Ako dlho tu uz byvas? Nasla si si tu odvtedy uz nejake kamosky?
@lu8li25
Ahoj, my tu bývame už skoro 1 a pol roka.
Prisťahovali sme sa sem z Bratislavy, ale inak aj ja pochádzam z Trnavy 🙂
Podľa fotky si sa mi zdala povedomá, už sme sa pár krát videli na koncovej ulici pri kočíkovaní 🙂
Žiaľ, žiadnu kamošku tu zatiaľ nemám, keďže väčšina populácie hovorí po maďarsky a my zatiaľ nevieme po maďarsky skoro nič. Ako je to u vás s maďarčinou?
Mimochodom, ja sa volám Andrea. 😀
Ahoj Andrea ja sa volám Lucia. Teší ma. Aký je ten svet malý, že sme sa tu stretli dve trnaváčky 🙂. My tiež po maďarsky nevieme nič ( možno len pozdraviť ) takže tu tiež nemám žiadnu kamošku. Myslím že aj sa som teba už zaregistrovala pri kočíkovaní. A čo Vás viedlo presťahovať sa sem ? Nás samozrejme priaznivejšie ceny nehnuteľností. Ak chceš tak sa môžeme niekedy dohodnúť na kočíkovanie, rada si s niekým pokecám. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rea92 ahoj 🙂 ja byvam v trhovej uz skoro rok a skoro nikoho tu nepoznam :D tiez by som uvitala spolocnost pri kocikovani 🙂