a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
sa divíte keď v Seredi je polovica ľudí muzikantov a ďalšia normálnych...
strávila som tam trošku času, tak mám skúsenosť.
no ja som tiež z Trnavy a tu bývam 6 mesiacov aj manžel je z trnavy a tu boli lacnejšie byty tak preto sereď 😝 ale ma fakt nebaví chodiť na prechádzky samu tak je tu niekto 😔
Ja pochadzam zo Seredi, ale momentalne byvame v Trakoviciach ( tiez kvoli bytu), ale pracujem v TT. Mate ale nejake skreslene predstavy o Seredi.
dufman, aj my sme chceli v hc ale keď sme zháňali byt ničoho nebolo tak sme zobrali aj v seredi aj ja pracujem v Trnave
Ja zo Seredi pochadzam,no uz 6 rokov som v BA.Ale chodim aj nadalej do Seredi,pretoze tam mam celu moju rodinu a kamaratov. 😎 😀
kala ty si opustila nasu trnavu? da sa to vobec prepacit?
kala ved Sereď je lepšia ako HC a mas do odtial vsade blizsie a teraz sa mesto buduje, len si asi treba najst nejake kamosky na prechadzky a kavicky a bude ti veselsie. Inak teraz je aj v Seredi dost bab tehotnych. 😀
Dievcence,ved povedzte blizsie kde v Seredi byvate.Aspon budem mat ist s kym na kaficu,ked tam pridem 😀 .
Nasi byvaju na Garbiarskej, t.j.pri Sintavskom moste. 🙂
Poznam.Tam je aj obchod s dlazbou-Cacany,poznas?
Kde presne. Cacanych poznam, ale obchod s dlazbou nie? A ty kde byvas?
😀
Ja uz 7 rokov v BA,ale byvala som na Cukrovarskej.
to je pravda, ze od serede vsade blizsie.....dufam, ze sa nam tie vahovce podaria, a domcurik nam nepredaju....
Haloooooo ja som neni priamo zo Serede, ale z okolia cca 6km to sa pocita?
No myslim ze sa mozem priojit, ked tu vidim TEHU DUFMANKU🙂z Trakovic!!!
Halooo dufmanka kedy pojdeme na kavicku?
A odkial si lola55?
No ze Paty dufmanka🙂
lola55 z Paty? no tak tam ja mám babku a aj na ZŠ 1/2 roka som tam chodila a ako sa voláš?
kala ja byvam v Pate asi 2roky, ale inak pochadzam z Vinohradov n/V. Takze v Pate sa prave rozkukavam 😅 A ty si odkial?
ja som zo zemianskych sadova teraz bývam v seredi ale ideme spôť do trnavy ideme stavať domček a koľko máš rokov? už vieš čo budete mať?
Ja mam 26 a ty?, v TT pracujem 😎 uz len do decembra 😀
ja 23 a tiež tam pracujem ale teraz som na md kde robíš?
No suchá si odhalená! 😀 AKo?
Cavko dufka! Ako? Uz dobre.... dnes som bola na prenatalnej diagnostike na Kramaroch. Poslala ma tam lekarka kvoli postihnutemu synovcovi. Hrozila mi amniocenteza...., po predlození vselijakych lekarskych sprav a vysetreni mi vsak napisal,ze nepresahujem bežne populačne riziko a amnio nemusim absolvovat. Tak som uz trosku kludnejsia. No a po vcerajsom ultrazvuku stale nevieme co to bude?! 😵 Babulko sa nam skovavalo, nechcelo rozkrocit nožurky🙂
Serusko!
SOm rada lola, ze to dopadlo dobre. Nase malinke si vcera prvy krat koplo do maminy a vlastne aj do ocina, lebo mal ucho na bruchu a presne do neho 🙂 Pekny pocit. By sme asi chceli ist aj na 3D do HC, ale to je len v stadiu planovania.
dufmanka ja tam pojdem asi buduci tyzden, potom ti porozpravam a verim, ze ta 100% nainfikujem a pojdete aj vy 😀 Mne to odporucala aj doktorka...
U nas to je s kopanim tak ze vzdy ked zavolam ocinka ze pod kope, akonahle prilozi ruku, babo v okamihu spi 😀 Takze zatial moc stastia ocko nemal 😎
lola55, len aby bolo babo vidiet. Rozmyslali sme nad tym 3D, ale este uvidime. Treba si pri kopkoch v klude sadnut a prilozit hlavenu, nech aj ocino pocuje 🙂 A ako dlho sa tam predtym treba nahlasit?
Ozik baby chodite na tie pripravne kurzy? Nad tym uvazujem, ale neviem pracujem cely tyzden bud do 5 alebo do 6 a co mi dala sestricka u doktora tam je 7 stretavok, ale vzdy v piatok o piatej, tak neviem. Rada by som zasvatila aj muzicka aspon par krat.
Ahoj Dufka!
Podarilo sa koplo ho rovno do ucha ....hehehehehe ako sme sa tesili 😀 Do HC staci zavolat tak tyzden pred a dojednat si termín. Juuuuuj zajtra uz ideme, dufam ze bude vsetko OK! Co to asi bude? dcerenka alebo synáčik???? Staaaale neviem a materinske pudy mi toho moc nenasepkavaju 😀
Na pripravne kurzy sa chystam od decembra, v Seredi ich na Garbiarskej robi nejaka sestricka z BA. Chodila tam kamoska a pochvalovala si. Boli ste tam niektora?
Ahoj lola,ved ja ta asi aj poznam 😀 .Ty si tehu? jeeeeeeej 😀
Susy fakt sa pozname?..... mne sa zdas znama, ale mozno len z videnia... Nooo som tehu.... sa tesime, asi ako ty! 😀 😀 Kolko mas rokov ked sa mozem spytat?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kala, neviem, koľko je takých žien v Seredi, ktoré vedia, čo je internet a ako sa používa. 😀 Česť výnimkám, samozrejme. 😉