Sú tu nejaké maminy alebo budúce maminy z Prievidze?
ahoj, no veľa nás tu nie je.... 😒 neviem kde to viazne, Prievidza je celkovo nejaká mŕtva 😖
@marione Ahoj aj ja som z PD, je tu aj tema pre mamicky z PD 🙂
Ja som tiez z PD, no zijem v Rakusku, ale pridam sa k vam 🙂
@cherry1981 našla som tu jednu tému, ale od decembra je tam nejako ticho, ak myslíš tú....som rada, že aspoň pár vás tu je 😉 ty čakáš miminko, aj vieš čo to bude?
@dani84 vítam ťa 🙂
Zienky, koncom januara budem par dni v PD, nedame nejake stretko? Co vy na to? 😉
@marione Ano asi som myslela tu co aj ty, aj ked ako pises je tam ticho. Cakame dievcatko ak sa lekar nemyli 🙂 Ty si priamo z PD?
@cherry1981 nie som priamo z Pd, ale momentálne tu bývame na severe....Mne lekár povedal tiež, že to vyzerá na dievča /aj keď to nebolo na sto percent/, už som s tým trošku počítala a pri porode sme potom boli zaskočení, že je to chlapec 😀
@marione 😀 No super ja preto ani ruzove radsej kupovat nejdem. Mne to zatial vyslo aj pri jednom aj pri druhom co mi povedali ale ked citam kolkym sa pomylili no tak som pripravena na vsetko 🙂 Sever je fajn ja som zo zapotociek, aj ked teraz uz tam nebyvam ale kusok v jednej dedine 🙂
@cherry1981 v ktorej? ja som povodne z Poruby. Moja sestra sa teraz presťahovala na zapotočky, ale tam je to na mna príliš sídliskové 😒 ....a aj chlapcom sekne ružová 🙂
Ahojte.Aj ja som vyrastala na Zapotockoch.Inak teraz pobyvam v Handlovej.
@marione Z Pravenca, takze kusok od Poruby 😀
@cherry1981 v pravenci mam doktora, ale už sa chcem od neho konečne odhlásiť, len sa volako nemožem k tomu dostať...
@cherry1981 ano gynekologa...ja chcem ísť k hudecovi na unikliniku, lebo behat do pravenca ma nebaví, aj keď zatial len raz za rok....
@marione Ja chodim ku Keszegymu Hudeca chvalia, ja som spokojna 🙂
@cherry1981 a ten Keszegy je kde? Tiež na uniklinike? Keby ma náhodou už nechcel Hudec zobrať....
@marione Ano na uniklinike, som s nim spokojna. 🙂
ahoj mohli by sme niekedy dať stretko?ja som z okolia prievidze.môže byť? 🙂
Ahojte, aj ja som z Prievidze , zo stareho sidliska
Ahojte, ja som z Necpal 🙂
ahojte ja som z cigla.
ahojte baby, neviem či to len v prievidzi je takto nikde-nikto? 😒
no mozno aj inde.
ahojte ja som z Koša🙂
Ahojte Prievidžanky 🙂 Chcela by som sa opýtať, či ste niektorá na PN? Chodia Vám kontroly? Alebo viete ako to chodí v našom okrese? Platila som si aj DNP a vyzerá, že celé tehu bude pre mňa rizikové a budem tvrdnúť doma. Pekný víkend
Pekný podvečer, ja som z Chrenovca-Brusna, gynekologičku mám dr.Borkovú v Handlovej, rodiť budem v Bojniciach a kvôli veku to bude cisársky rez...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
sú sú 🙂