Ahojte mamičky, ste tu niektorá, ktorá bývate v Rovinke? 🙂
@katuli3nocka coskoro tam budeme byvat my 😉
Ahoj @katuli3nocka ja tu bývam 2roky
@cestovanie7 byva sa s detmi dobre v rovinke?
@nika_17 býva sa tu bozsky ja by som nemenila vela deti mamičiek milých a celkovo su tu ľudia ovela lepsi ako v Ba
A viem,ze je tam pri cintorine jedno ihrisko pre deti,ale je ich tam viac alebo len toto jedno?
Nika_17 je pri cintoríne v Luznej aj v Rovinke vonkajšie a aj detské centrum Tuti Bambiny taktiež je na zaciatku rovinky detské centrum
Cca 7km zo Šamorína je veľké centrum športu plávania xbionixspare (tak dako sa to vola) do 30min je to do kúpaliska Dunajská streťda a 45min je Veľký Meder teraz sme objavili skvelú kontaktnú ZOO Malkia park cca 25min z Rovinky
Nika_17 tak isto je v reštaurácií Mastal pub v Luznej super ihrisko veľké zeleň drevené preliezky hojdačky. V lete sa môžete chodiť kupat na jazero Košariská a na obed do reštaurácie Mango. Ta najúžasnejšia je tu vsak hrádza ktorá Siaha az k Dunaju Hamuliakove a pokračuje ovela dalej smer do mesta je tiez super vela stánkov skvely nový asfalt no total špica
Hej hej,Luznu aj kosariska pozname,tak isto aj dunajsku stredu,len rovinku sa nam zatial nepodarilo preskumat,iba kusok hradze ale to bolo len okolo rovinky,dalej sme sa nedostali.A vies mi povedat,ci je tam niekde cvicenie pre mamicky s detmi napriklad? Alebo nejake aktivity pre male deti..
Nika_17 v Rovinke vo fitku je kids jumping v Luznej v zdravotnom centre su tiez cvičenia pre deti v tom Cilistove v tom Xbionix je detská gymnastika plavanie určite budu aj dáke športové moznosti v škôlke/škole
Tak to je super,no veru je toho dost na vyber 🙂
A ako je to so škôlkou? Je problém, tam dostať dieťa?
@katuli3nocka toto nas este caka. Neviem aka je situácia no štátne su v Rovinke aj v Luznej. Súkromná je na konci Rovinky (montesori) a vela dalších súkromných je v Podunajskych
Mne osobne sa najviac paci Rovinkovska ma neuveriteľne obrovsky pozemok hned pri hrádzi krasne tiché a bezpečne pristredie to bude určite naša voľba
Mamičky z Rovinky, neviete o nejakých kolektívnych aktivitách pre detičky v Rovinke a D.Lužnej?
Zatial s 3 ročnou dcérkou chodíme na Funny gym a Hudobné dielničky v Rovinke. Oboje je úplne super, ale ešte by som niečo rada pridala do programu.
@wewericiak ahoj skúsila si Samorin?je tam plávanie v Modrej za ké kde robia aj cvičenia alebo Xbionix robí gymnastiku tanečnú otvorili teraz 4.2. je tam tiež plávanie
@cestovanie7 ďakujem za tipy, vyskúšame 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katuli3nocka @cestovanie7