Mamičky, tehuľky v Londýne - info o bývaní a o doktoroch

lagatta
5. nov 2014

rada by som sa opýtala či je tu nejaká mamička, tehuľka, ktorá býva v Londýne. Ja som momentálne v Dublíne, ale uvažujeme o presťahovaní sa do Londýna. Viete mi prosím poskytnúť nejaké informácie ohľadom ubytovania koľko stojí jednoizbový bytík na prenájom mesačne, ako je to s doktorkami a doktormi, koľko sa tam za vyšetrenia platí. Ja som momentálne tehu a potrebujem aj otázky ohľadom zdravotnej starostlivosti počas tehotenstva. To znamená kontroly, ultrazvuky atď. Prípadne, keď tam prídeme, môžme sa stretnúť 🙂 ja budem len a len rada. Celkovo páči sa vám tam život?

oladuna
5. nov 2014

@lagatta ja som v londyne.ked si prenajmes Studio tak stoji okolo 650-800 GBP za mesiac.Ja som mala dvojicky takze kontroly boli dost caste ale viem ze normalne ma zena 2 ultrazvuky ak je vsetko v poriadku. Zijem tu 20 rokov.

lagatta
autor
5. nov 2014

@oladuna kolko sa plati za doktora alebo kedy mam narok na bezplatnu starostlivost pocas tehotenstva?

oladuna
6. nov 2014

@lagatta na bezplatnu starostlivost mas narok tusim az po jednom odpracovanom roku.inak neviem kolko sa plati.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre