Su tu nejake snazilky, tehulky alebo mamicky z Bratislavy - Nove Mesto? Pridajte sa 🙂
ahojte... ja som tiez ba III...🙂
no, ja som tiez podla sona posunuta.... asi o 3 dni.... cize to v poho moze byt naraz....🙂 kde sa chystas rodit?... inak som ta vnimala v decembrovkach.... ja som tam velmi nepisala... kym sme taki malicki...🙂....
@sunsun hej, ja tam obcas pisem, ale teraz sa tak nejak nic nedeje so mnou noveho, tak som tam tiez chvilku nebola.. no ja som sa narodila na kramaroch, tak som myslela, ze kramare, ale kamoska rodila v ruzinove a hovorila, ze tam to bolo fajn. takze uvidime.. este je to daleko 🙂 akurat viem, ze nie antolska..
@sagitta8... ja som mala na kramaroch starych rodicov...🙂..... u mna tiez zatial vyhrava ruzinov...., ale aj kramare maju svoje vyhody.... tiez som vylucila antolsku...🙂
@sagitta8 to by bolo fajn...🙂 k lekarovi idem 10.7....boli sme na sono teraz vo stvrtok, mame 4, 2 cm a babatko je velmi zive...🙂... a moje prezivanie?... no byva mi dost zle, kazde rano a este niekolkokrat do dna, ale najhorsie je to asi vecer..... no, vzdy si hovorim, ze kym mi je zle, mozem si byt ista, ze je drobcek v poriadku...🙂 31.... ty si na tom ako?...
@sagitta8.... ak mas v profile aktualny udaj, tak pozeram, ze sme rovnako stare...🙂
@sunsun tak tak, 31 mam, na prve babo akurat 🙂 ty uz mas nejake deturence? ja idem zajtra rano na krv a na sono, ze bude robit aj NT a vsetky mozne testy na vyvojove vady, tak sa uz teraz trasiem, nech je to v poriadku.. ja zase ani neviem, ze som tehotna.. zle mi vobec nebyva, ani som nikdy negrckala, no.. byvam stale hladna, ale uplne tak nepricetne a ked sa hned nenajem, tak vtedy mi je zle. nechuti mi maso, ale absolutne, mam vyhadzany chrbat ako pubertacka, hrozne mi mastneju vlasy a prsia sa mi dost zvacsili. to je asi jediny pekny priznak mojho tehotenstva 😀 Nechodila si aj ty nahodou na Thalmannku? Lebo takto som tu uz (vid vyssie) kamosku nasla 🙂
@sagitta8.. som v praci, tak len tak rychlo ... tiez je to moje prve babo...🙂ee nechodila....mne uz sa tie nevolnosti pomalicky upravuju, ale stale to nie je nic moc....
ahojte, je tu niekto na spolocne kocikovanie v Novom meste, napr. na Kuchajde?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sagitta8 kuk 😉