Mamičky a budúce mamičky Bratislava III - Nové Mesto

sagitta8
10. máj 2012

Su tu nejake snazilky, tehulky alebo mamicky z Bratislavy - Nove Mesto? Pridajte sa 🙂

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 kuk 😉

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 jeeej, ahoj, uz som myslela, ze som tu v novom meste sama. vitaj 🙂

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 ďakujem 🙂 gratulujem k tehu 😉

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 jej, dakujem, je to zatial take cerstve, ale velmi sa tesim 🙂 vidim, ze ty uz mas velkeho chlapa doma 🙂 hladala som tu nejaku temu, ci tu nie su baby z noveho mesta a nic.. tak som zvedava, ci sem este niekto pribudne.. a odkial si? ja byvam kusok od kuchajdy

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 aj ja 😉 nakoniec zistíme že sa poznáme 😀

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 to by bola sranda 😀 ale podla fotky sa asi nepozname.. aj si tu vyrastala? ci si nahodou na thalmannku nechodila. to je teraz zs za kasarnou.

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 no podla Tvojej určite nie 😀 ale áno thalmanka jasné teraz tam chodí malý

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 😀 😀 a pamatas si kapustovu? tak to je moja susedka 🙂 ty si bola o par rocnikov asi vyssie a s takymi soplakmi ako som bola ja, si sa asi nebavila 😀

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 a Tvoje meno aspoň krsné Majka?

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 ??? cooo?

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 😀 ano

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 no moja vidíš som Ti hovorila že sa poznáme a ja teba od bábätka........

andyb25
10. máj 2012

@andyb25 a teraz rozmýšlaš kto som opýtaj sa maminy povedz teta Gita

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 coze? ja odpadnem. kto si? co si? slepa som? pamat mi nesluzi???

fialkaa
10. máj 2012

@sagitta8
gratulujem k tehu 🙂
moj maly sa narodil 25.12., mame skoro podobny termin, teda okrem roku, pravdaze
ja byvam trochu dalej, pri policajnom prezidiu

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 andrejka b.? ja vieeeeeeeeeeeeeem uz.. s tatom tvojim sa stale stretavame, ale teba som nevidela sto rokov. tak toto je aka nahoda 😀 som ta nespoznala na tej fotke. sranda, normalne sa tesim 🙂

sagitta8
autor
10. máj 2012

@fialkaa jej, ahoj, tak sa nam to tu pomalicky rozrasta. vitaj 🙂

andyb25
10. máj 2012

@sagitta8 vidíš došla si na to 😉 ja už letím pre malého. tak zatím A teším sa s tebou 😉

sagitta8
autor
10. máj 2012

@andyb25 ok, a ozaj, som tu tak tajne, este len zaciatok tehu, tak moc to este nehovorim znamym, ale ty si ma odhalila 🙂 , zatial si to este nechaj pre seba, nech sa to nezakrikne. dobre moja?

sunsun
10. jún 2012

ahojte... ja som tiez ba III...🙂

sagitta8
autor
10. jún 2012

@sunsun Jej ahoj, vitaj 😀 Nejak to tu trosku viazne. Jeej, podla MS ja mam tiez termin 24.12. 🙂 a podla posledneho sona je to skoro silvester, takze uvidime, mozno budeme nakoniec spolu rodit 🙂

sunsun
10. jún 2012

no, ja som tiez podla sona posunuta.... asi o 3 dni.... cize to v poho moze byt naraz....🙂 kde sa chystas rodit?... inak som ta vnimala v decembrovkach.... ja som tam velmi nepisala... kym sme taki malicki...🙂....

sagitta8
autor
11. jún 2012

@sunsun hej, ja tam obcas pisem, ale teraz sa tak nejak nic nedeje so mnou noveho, tak som tam tiez chvilku nebola.. no ja som sa narodila na kramaroch, tak som myslela, ze kramare, ale kamoska rodila v ruzinove a hovorila, ze tam to bolo fajn. takze uvidime.. este je to daleko 🙂 akurat viem, ze nie antolska..

sunsun
11. jún 2012

@sagitta8... ja som mala na kramaroch starych rodicov...🙂..... u mna tiez zatial vyhrava ruzinov...., ale aj kramare maju svoje vyhody.... tiez som vylucila antolsku...🙂

sagitta8
autor
11. jún 2012

@sunsun no ja som vazne zvedava, ci sa nestretneme nahodou 🙂 a ako prezivas tehu? kedy sa chystate k lekarovi najblizsie, ake je babo velke, mas nejake priznaky? A ak sa smiem opytat, kolko mas rokov?

sunsun
11. jún 2012

@sagitta8 to by bolo fajn...🙂 k lekarovi idem 10.7....boli sme na sono teraz vo stvrtok, mame 4, 2 cm a babatko je velmi zive...🙂... a moje prezivanie?... no byva mi dost zle, kazde rano a este niekolkokrat do dna, ale najhorsie je to asi vecer..... no, vzdy si hovorim, ze kym mi je zle, mozem si byt ista, ze je drobcek v poriadku...🙂 31.... ty si na tom ako?...

sunsun
11. jún 2012

@sagitta8.... ak mas v profile aktualny udaj, tak pozeram, ze sme rovnako stare...🙂

sagitta8
autor
12. jún 2012

@sunsun tak tak, 31 mam, na prve babo akurat 🙂 ty uz mas nejake deturence? ja idem zajtra rano na krv a na sono, ze bude robit aj NT a vsetky mozne testy na vyvojove vady, tak sa uz teraz trasiem, nech je to v poriadku.. ja zase ani neviem, ze som tehotna.. zle mi vobec nebyva, ani som nikdy negrckala, no.. byvam stale hladna, ale uplne tak nepricetne a ked sa hned nenajem, tak vtedy mi je zle. nechuti mi maso, ale absolutne, mam vyhadzany chrbat ako pubertacka, hrozne mi mastneju vlasy a prsia sa mi dost zvacsili. to je asi jediny pekny priznak mojho tehotenstva 😀 Nechodila si aj ty nahodou na Thalmannku? Lebo takto som tu uz (vid vyssie) kamosku nasla 🙂

sunsun
13. jún 2012

@sagitta8.. som v praci, tak len tak rychlo ... tiez je to moje prve babo...🙂ee nechodila....mne uz sa tie nevolnosti pomalicky upravuju, ale stale to nie je nic moc....

barbora84
24. júl 2012

ahojte, je tu niekto na spolocne kocikovanie v Novom meste, napr. na Kuchajde?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre