Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂
Ahojte 🙂 @zuzkag2 @sharmana, ja len teraz rychly kuk, lebo sharmi mi pisala 🙂 , zuzka vsetko info o nasej malinovskej zumbe najdes na facebooku http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=472757..., treba aj pozriet, ako bude koncom augusta, lebo ideme na dovolenku 🙂 , ja som na facebooku ako miska hreska, kludne mi napis v pripade otazok tam, na MK som malicko, ale pridem si sem s vami popisat o Malinove 😉 a drzim palce pri "babatkovani" 🙂
@sharmana tie zapchy moja, to je hotova katastrofa, len vyjdem z nasej ulice a stojim v zapche. bude mi asi dost trvat kym si na to zvyknem.
tak sa mi paci, ze vam domcek ide podla planu, tfuj tfuj, nech to tak aj pokracuje. ked bude elektrika a kurenie, to uz azcnete malovat,a je to hotovo, mozes vyberat farby, tapety, ...super...aj si budete kupovat novy nabytok, ci si donesiete z bytu...a aka bude farba domu? ...som zvedava, co?
Ahojte 🙂 @sharmana @zuzkag2, jej zuzka tak vitaj v Malinove 🙂 a sharmi to vam ide sikovne s domcekom 🙂, momentalne sa skor uvidime v Malinove ak v BA lebo stredy teraz utekam ese vecer zastupovat zumbu kamosku do Janikov 🙂
No a tie zapchy... tak cez skolsky rok najviac od pol osmej do deviatej su, ale staci nejaka nehoda na ceste a koniec sveta 😠 , snad urobia vazne ten obchvat 😝
Posielam vam sem rozpis zumby od septembra a nejake videjka co sme natacali davnjesie na inspiraciu, dokonca som na niekt. este s Markom v brusku 😀
Zumba pokracuje aj od septembra:
utorky 19:30 - 20:30
stredy 19:30 - 20:30
nedele 19:00 - 20:00
detska zumba od 4 rokov (keby daco :D)
stvrtky 18:00 - 19:00
papa zatial 🙂
Aj my na teba @sharmana 😉 🙂
Ahojte buduce susedy! Možem s ak vám pridať? 🙂 Zakladne info: mam dve deticky, manzelika, psika astaviame domcek v Malinove s terminom stahovania jun/2012 a rozmyslame, teda skusame tretie mimi🙂
no paráda! 🙂 V parku sme boli aj mi pozriet ešte v lete a velmi sa nam pacilo,aj som si vravela,ze na kocikovanie je to pekne miesto. Moji drobci maju 5a pol a 4. dievca a chlapec. my budeme na Školskej,co je kúsok od parku.. ale asi dam aj prechadzky po dedinke, bo mam vyzlicku a prechádzky máme radi🙂 kolko ma tvoje dietatko?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?