Májovky 2016 v Nitre

evka160516
3. jan 2016

Ahojte buduce maminky.termin maj 2016,najde sa niekto z Nitry?

ejka82
12. jan 2016

@evka160516 ahoj, ja mám termín 28.5:) nie som síce priamo z NR, ale chystám sa tu rodiť..

bellahc
23. feb 2016

Ahojte! Ja mám termín 23. máj a tiež budem rodiť v NR.

evka160516
autor
23. feb 2016

@bellahc ja som sa ešte nerozhodla, či to bude NR alebo NZ, i ked som z NR

bellahc
25. feb 2016

@evka160516 aký je rozdiel medzi pôrodnicou v NR a NZ?

evka160516
autor
26. feb 2016

zvažujem to preto, lebo môj lekár gynekológ nerobí pôrody v NR, ale v NZ, len ktovie či to zrovna stihneme a bude práve vtedy mať službu, musím sa na to spýtať, v pondelok idem do poradne, a tiež čo som počula, že podaktoré sestričky, najmä tie staršie v NR, vedia byť niekedy nie veľmi príjemné, inak lekári ok 🙂

bellahc
1. mar 2016

Akurát som o tom písala v jednej appke, že na Slovensku sa personál správa podľa toho, koľko im strčíš do vrecka... Kašli na to, oni nás berú kus ako kus. Prežiješ. 😉
Môj gyn. je zas pôrodníkom v NR, ale na tom mi až tak nezáleží aj keď je to stelesnený anjel. Oni majú všetci rovnaký diplom, rovnakú zodpovednosť, takže sa nie je čoho báť a v tej najdôležitejšej chvíli mi bude naozaj jedno, kto ten pôrod vedie. 😎 Sestričky som mala nepríjemné už pri prvom pôrode, ale na to sa rýchlo zabudne, dnes sa na nich už len smejem. Zas berme to tak, že na tej sále to nemajú vždy prechádzku rajom ani sestričky... Držím palčeky! 😉

evka160516
autor
1. mar 2016

@bellahc Dakujem pekne, drzim tiez palce, nech Vam to dopadne co najlepsie.... Smiem sa spytat ako sa Vas pan doktor vola?

bellahc
7. mar 2016

MUDr. Alexander Brešťanský. Majú aj s otcom otvorenú súkromnú kliniku "ULMUS"v Hlohovci a na 4D sono k nim chodia mamičky zo širokého okolia. Napríklad čo sa pohlavia týka, už v 12-tom týždni mi povedal, že na 90 percent to vyzerá na dievčatko, potom v 16-tom som sa pre istotu opýtala staršieho, že čo to bude a povedal, že dievča a nedalo mi to pokoj ani v tom 20-tom a mladý mi hneď povedal, že je to dievča. Takže tomu hovorím naozaj profesionál. Okrem toho je stále dobre naladený, usmiaty, síce keď robí sono je trošku tichý, ale mne to vyhovuje. Hlavne, že je všetko v poriadku... 😉

evka160516
autor
7. mar 2016

super, tesim sa, ze Ste s vyberom lekara spokojna, pocula som uz o tomto lekarovi, ze patri medzi tych lepsich v Nitre, ja chodim k p. doktorovi Uharčekovi, no v Nitre rodit nezvykne, preto stale zvazujem komu ist...inak tiez cakame dievcatko, dva razy nam to bolo potvrdene (najskor sa ukazat nechcela, ale v 24. tyzdni a potom aj v 29. sme to uz mali iste, tak sme radi, i ked povodne som bola nastavena na chlapca 🙂...hlavne nech je malinka zdrava....drzim teda palce, mozno sa vidime v porodnici 🙂

bellahc
9. mar 2016

Z nitrianskej pôrodnice poznám ešte MUDr. Urbana, ktorý mi rodil dcérku pred takmer desiatimi rokmi v Banskej Štiavnici. Takisto milý, v pohode a hlavne profesionál. Je mi v podstate jedno ku komu sa dostanem, hlavu mi neodtrhne ani jeden z nich.. 😀

tvojezlatko
9. mar 2016

Pridávam sa s termínom zatial 20.5.2016 ;)

evka160516
autor
10. mar 2016

super, tak sme už minimalne tri majove 🙂

tvojezlatko
10. mar 2016

Celkom dobra prognoza ;) mame oddelenie pre seba?? :D

evka160516
autor
11. mar 2016

mame, ak sa naša malinka nahodou nenarodi skorej, ale verim ze nie a vydrzi v brusku 🙂

bellahc
12. mar 2016

Ja som 23. 05. 2016. 😉

evka160516
autor
14. mar 2016

@bellahc sranda by bola, keby sa všetky tri detičky narodili v jeden deň, teoreticky to možné je 🙂

tvojezlatko
14. mar 2016

Ved toto, ze moje prve som porodila iba o den skor ako spolurodička -suseda cez cestu.

evka160516
autor
17. mar 2016

zaujimave...som veru zvedava ako to bude 🙂

bellahc
18. mar 2016

Len ktorá z nás začne "koníkovskú" tému, lebo s mojim prievanom v hlave 😀 😀 😀 mi to vyfučí už o 3 minúty. Tašku už balíte? Ja sa k tomu neviem dokopať. Som už aj pozabúdala spústu vecí, čo mi tam treba a keď tu čítam tie siahodlhé zoznamy, sa mi do toho ani moc nechce. 😒

bellahc
18. mar 2016

@evka160516 kedy máš termín?

tvojezlatko
19. mar 2016

Čo je "koníkovská" téma?? Ja budem mať druhé ale veru nie som si celkom istá čo všetko som mala pri prvej.

tvojezlatko
19. mar 2016

Lebo predtým som rodila v NZ a teraz som počula, že tu v NR ak nie je diagnóza, nezarobia sestričky umelé mlieko. V NZ mi jedna urobila pre malú aby sme mohli ísť aspoň domov..ja som nemala skoro nič..

tvojezlatko
19. mar 2016

Tak už rozmýšlam ako tam kazdy den prepašujem fľašu 🙂

bellahc
19. mar 2016

@tvojezlatko myslela som, ze podla coho tam spozname, ze sme to prave my - tie z Konika.

bellahc
19. mar 2016

@tvojezlatko bojis sa, ze nebudes moct kojit? Preco chces davat umele mliecko?

tvojezlatko
19. mar 2016

@bellahc tak neviem ako sa spoznáme ;) ale tak hádam stihneme napísať ;)

tvojezlatko
19. mar 2016

@bellahc neviem či sa bojím, ale pri prvom to jednoducho nešlo, chcela som veľmi, najviac na svete, skusala som vsetko dostupné..ale nikdy ho nebolo dostatok, bohužiaľ..

bellahc
20. mar 2016

@tvojezlatko nevesaj hlavu. Bude dobre, neboj. 😉

tvojezlatko
20. mar 2016

@bellahc veď akože dúfam, že to bude iné, len už zas nechcem zažiť to čo pri malej, tak sa radšej psychicky pripravujem na horšie ;)

evka160516
autor
21. mar 2016

Nas termin je 16.maj,presne o 2 mesiace,tasku mam pomalicky uz nachystanu,ale nejake veci nam este chybaju,dokupime dobalime,este stale stihame..a ako sa spozname?dame si nejake znamenie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre