Majovky 2014 z Trnavy a okolia

majcaalexko
24. sep 2013

Ahojte baby ak sa nejde niektora ktora ma termin v maji 2014 pridajte sa ku mne 🙂

bica
8. okt 2013

Ahoj čítala som tvoj príspevok a chcela by som sa pridať tiež čakáme bábetko na máj a aký dátum by si mala mať?

suncana
8. okt 2013

Ahojte, ja mam tiez termin v maji 🙂

majcaalexko
autor
9. okt 2013

@suncana
@bica no baby ja mam termin 27.5.

livia241
14. okt 2013

ahojte babulky takze srdecne vam blahozelam k tehulkovaniu 🙂 babulky ak by ste mali zaujem vam vela babatkovskych veciciek na predaj vacsina cisto nove alebo min.nosene ak by ste mali zaujem mozem vam poslat aj foto

suncana
14. okt 2013

@livia241 vdaka za ponuku, este neviem pohlavie, no aj tak pozeram ze mas dievcatko, tak po malej mi tiez kopec toho zostalo

skrutka11
9. dec 2013

ahojte, a my mame termin 5.5.2014 🙂 ako sa mate? Vidim, ze sa tu velmi neprispieva 😕

kradoska
19. dec 2013

@skrutka11 jééj aj ja mám termín 5.5. 2014 🙂

merinka78
28. dec 2013

ahojte,ja mám termín 10.5.2014,čakám druhé bábätko,a bude to opäť dievčatko...teším sa veľmi 🙂

skrutka11
3. jan 2014

tak to je super. Kolko ste pribrali? ja som uz ako v 8 mesiaci 😕 😀 citite silne pohyby alebo len tak trocha? ja hlavne vecer.

dulkagabulka
3. jan 2014

žienky, 28.1.2013 o 20,00 hod v Kvapke v Trnave na Slnečnej ulici stretnutie s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a zakladateľkou OZ Ženské kruhy. "Hovorme o zázraku" - beseda o pôrode, dojčení, úľavových tehcnikách pri pôrode, o pomoci partnera pri pôrode a mnohých iných zaujímavých témach..viac v IP

suncana
4. jan 2014

@merinka78 aj ja mam termin 10.5., tak to sa mozno stretneme v porodnici 🙂 a tiez cakam druhe babo, ale bude chlapcek 😉
@skrutka11 ja som pribrala asi 5 kg, pohyby citim uz dost vyrazne, a vecer v posteli najviac.

merinka78
4. jan 2014

@suncana ahoj,tak je tam veľká pravdepodobnosť,že sa tam stretneme,ja som malú porodila deň pred termínom,ako máš staré prvé dieťa,naša Paulínka mala teraz v novembri 2 roky 🙂

suncana
4. jan 2014

@merinka78 Laurinka ma 16 mesiacov, a porodila som ju na den presne 🙂

katuskazabka
2. feb 2014

Ahojte, naša Anetka by mala prísť medzi nás 17.5 🙂 😅

katuskazabka
27. mar 2014

Ahojte baby, no pôrod sa blíži a ja začínam stresovať, nejako mi asi začína dochádzať,že budeme mať malé bábätko, ktoré bude na nás závislé a všetko ho budeme musieť naučit. Ach bože, dufam,že to nepokazíme :O stále som si myslela,že sa budem báť pôrodu a bolesti, ale teraz som hotová z toho čo nastane potom 😖

monikad77
27. mar 2014

@katuskazabka.....neboj dobre všetko dopadne.....už máte všetko pripravené doma?......a nepokazíte nič, práve naopak teraz ešte len zistíte, čo všetko dokážete🙂))))držím palce

monikad77
27. mar 2014

@babucinka čo to je za značku? ja mám strašne rada tak krásne farebné veci

katuskazabka
29. mar 2014

@monikad77 no, myslím,že už máme 98% vecí pripravených 🙂 dúfam,že to bude všetko v poriadku :D

babucinka
30. mar 2014

@monikad77 pumkinpatch. Neposielaju to do SR. Mam s nimi dohodu. Ak sa ti nieco páči, daj vedieť a ak si z ba, prídi pozrieť.

monikad77
1. apr 2014

@katuskazabka určite bude všetko v poriadku nepochybujem o tom 🙂))))

monikad77
1. apr 2014

@babucinka určite sa ozvem, len nateraz mám pripravené veci, budem potrebovať skôr jeseň, zima ale to podľa toho ako bude synáčik veľký.....takže napíšem určite

katuskazabka
9. máj 2014

Už je to skoro tuuuuu 😕 😕 😕 😕

kotatko1232
9. máj 2014

Babuleee byva niekto v Bolerazi??chcem sa na niečo opytat 🙂

suncana
9. máj 2014

@kotatko1232 ja byvam v šelpiciach, to je hned vedla 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre