Ahojte baby ak sa nejde niektora ktora ma termin v maji 2014 pridajte sa ku mne 🙂
Ahojte, ja mam tiez termin v maji 🙂
ahojte babulky takze srdecne vam blahozelam k tehulkovaniu 🙂 babulky ak by ste mali zaujem vam vela babatkovskych veciciek na predaj vacsina cisto nove alebo min.nosene ak by ste mali zaujem mozem vam poslat aj foto
ahojte, a my mame termin 5.5.2014 🙂 ako sa mate? Vidim, ze sa tu velmi neprispieva 😕
ahojte,ja mám termín 10.5.2014,čakám druhé bábätko,a bude to opäť dievčatko...teším sa veľmi 🙂
tak to je super. Kolko ste pribrali? ja som uz ako v 8 mesiaci 😕 😀 citite silne pohyby alebo len tak trocha? ja hlavne vecer.
žienky, 28.1.2013 o 20,00 hod v Kvapke v Trnave na Slnečnej ulici stretnutie s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a zakladateľkou OZ Ženské kruhy. "Hovorme o zázraku" - beseda o pôrode, dojčení, úľavových tehcnikách pri pôrode, o pomoci partnera pri pôrode a mnohých iných zaujímavých témach..viac v IP
Ahojte, naša Anetka by mala prísť medzi nás 17.5 🙂 😅
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151...
Ahojte. Pozrite.
Ahojte baby, no pôrod sa blíži a ja začínam stresovať, nejako mi asi začína dochádzať,že budeme mať malé bábätko, ktoré bude na nás závislé a všetko ho budeme musieť naučit. Ach bože, dufam,že to nepokazíme :O stále som si myslela,že sa budem báť pôrodu a bolesti, ale teraz som hotová z toho čo nastane potom 😖
@katuskazabka.....neboj dobre všetko dopadne.....už máte všetko pripravené doma?......a nepokazíte nič, práve naopak teraz ešte len zistíte, čo všetko dokážete🙂))))držím palce
@monikad77 no, myslím,že už máme 98% vecí pripravených 🙂 dúfam,že to bude všetko v poriadku :D
@katuskazabka určite bude všetko v poriadku nepochybujem o tom 🙂))))
Už je to skoro tuuuuu 😕 😕 😕 😕
Babuleee byva niekto v Bolerazi??chcem sa na niečo opytat 🙂
@kotatko1232 ja byvam v šelpiciach, to je hned vedla 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj čítala som tvoj príspevok a chcela by som sa pridať tiež čakáme bábetko na máj a aký dátum by si mala mať?