Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
dufam, ze sa sem budem moct pridat... ak nie, tak potom do júnových 😀
ahojte.tak hadam tu budeme aj my. 🙂
aj ja sa pripájam.....u doki som ešte síce nebola....ale budúci týždeň chcem ísť....dúfam, že sa mi podarí zajtra dovolať a objednať sa.... 🙂
@simoro1510
@diane87 jeeeej no vidite nehanbite sa a pridajte sa aspon možme spolu tehulkovat 🙂
@diane87 klikni si na svoj nick maš ho hore a potom si daj tehotenstvo a rodina a tam si nastaviš termin
jeej, ahojte tehulky ;) tak k dr. idem buducu stredu, dufam, ze bude vsetko v poriadku. Hned od zaciatku mi nasadil duphaston, lebo ma casto pobolievalo v podbrusku. Stretli ste sa s tym aj vy?
@bubinko83 pekne ta vycicali u dr.🙂 takze cakas na vysledky.. dala ta na sono a videla si uz aj malilinke srdiecko?
v utorok večer idem k lekárke......dúfam, že bude všetko ok.... 😉
@rimon ahoj. ano aj mna pobolievolo v podbrusku a dost, tak ako ked ides dostat MS, je to normalne....uz to ustalo, aj bez duphastonu...mne ho doktor nedal...ty si mala predtym nejake nevydarene tehotenstva ze ti ho predpisali? Ja som mala v maji Missed abortion :(. Teraz ma v brusku boli uz malo, sem tam sa ozve....Ja idem na kontrolu buduci stvrtok, dufam ze rastieme ako mame 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
anoo, ale este tisko predychavame a cakame na prvu navstevu u dr... ako dlho to uz vies ?