Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
veru, drzme si palce, aj ja idem k dokimu buduci tyzden, ak mi dovtedy nahodou mrcha nepride 😒
Ahojte, tak vidim prve kocky so mnou, ja som si nasla ciarku predvcerom, lekar je na dovolenke 🙂
Tak aj ja sa teda pridava mi sme uz pri doky boli ale mame ist este o dva tyzden na kontrolne SONO. 😅 😅 A aj vam gratulujem dufamze ta mrcha teda nepride 😝
ja som mala minuly tyzden 2 ciarky, termin 1.5., nevolnosti uz od 3. dna 😝 , ale v pondelok som krvacala a nevolnosti mi prestali, co doki potvrdil, ze nevesti nic dobre a uz som dnes dostala mrchu, takze pre mna to tentokrat nedopadlo uspesne ☹
prajem vam vsetko dobre, nech je vsetko ok 😉
dakujem, kocky, ja dufam, ze ano
ahojte
ani neviete co by som za to dala keby som sa mohla k vam majovkam pridat
som pred ovu
tehulkam drzim palce aby bolo tehulkovanie uspesne
@mia_m podari sa to🙂 uvidis🙂
@fazulka1512 drzim palce nech sa vam zadari🙂
@fazulka1512 aj ja by som sa chcela pridat, takisto som pred ovu. 😉 Tak snad nam to vyjde.
babulky veru sa drzte, my sme takto pred rokom zistli, ze sme tehuuuu jaj ale to ubehlo, tak krasne bezproblemove tehulkovanie zelam 😉
ahojte ja dufam ze sa k vam pridam snazilkujeme zatial test len s jednou ciarkou uvidime buduci tyzden ma prist mrcha ci dojde dufam ze nie a potom sa k vam veselo pridam
Zdravím všetky májovky, takto pred mesiacom sme začínali aj my 😉
Držím nám všetkým palce, nech bábätká v bruškách pekne rastú a ostatné, čo v bruškách ešte nie sú, nech sa úspešne ujmú 🙂
Snáď sa prídám aj ja 😉
tiez som patrila medzi majovky 2010, ale malicka prisla o 5 dni skor takze sme nakoniec aprilovy 🙂 .... drzkajte sa a nech mate v maji 2011 krasne zdravucke uzlicky stastia 🙂 😉
Jéj ako to ubieha aj ja som patrila medzi májovky 2010 ale naša buchta tiež prišla o dva týždne skôr takže apríl 🙂 ale v dobrom vám závidím, nech všetko dobre dopadne 🙂
ahojte🙂 potencionalne nove tehulky?🙂
Ahojte baby,
ja som sa už dlhšie neozvala, lebo neviem, na čom som 😅 - posledné testy sú negatívne, mrcha ešte nedošla, tak neviem ☹ - tehu sa necitim, hoci ma bradavky pobolievajú, to už asi mrcha dorazí ☹
blahoželám novým tehulkám, snažilkám veľa šťastia 🙂
zuzi ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tesim sa, len ci nie zbytocne 😒