Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
taky doufám,že se přidám 😵
drzim vam palce aby ste sa pridali 😉 🙂
gabap, uz si bola aj u Dr.?
jeeeej pekna tema gratulujem ja som pred rokom v taky cas bola najstastnejsi clovek drzim palceky tehulky 😉
zuzka, dakujeme 🙂
ještě ne,půjdu až za 14 dní a ty jsi byla?
este nie, planujem ist 2.9. ku Dr. a potom asi o tyzden na sono
Michalag, ještě jednou velká gratulace a přání od srdce, ať vše probíhá v pohodě 😲
rinti .... a ja este raz veeelkeeee dakujem 😵
Zuzka, pred rokom??? 😅 😅 😅
Inac gratulujem buducim majovkam, nech vam to rychlo a hlavne bez broblemov ujde 😵 😵 😵
juu kveten 2010! holky, gratuluju a preju vam, at vam tehotenstvi probehne v pohode a bez problemu! 😅 my pred rokem taky zjistili, ze je skvrne v pupku a ted tu s nami je krasna trimesicni holcicka 😵
Holky, taky se přidávám k blahopřání! Není ani možně, že jsem právě před rokem zjistila, že jsem těhotná. Tak všem přeji jen to nejlepší, hodně zdaru a v květnu krásná miminka!!! 🙂
ahojky dievcata aj ja sa pridavam ku gratulaciam aj my sme pred rokom o takomto case uz boli tehu ale sme to este nevedeli , zelam mesiace plne ocakavania bez problemov
děkujeme 😵
ahojte, aj ja gratutulujem vsetkym majovkam...ako ten cas leti...veru takto pred rokom sme aj my zistili ze cakame druhe mimi 😵
Ahoji holky, tak nějak koukám že tady spíš píšou květňačky z loňského roku, ale i já se k nim přidávám. Před rokem jsem sice ještě nevěděla že jsem těhu, ale za měsíc už jsem to zjistila 😀 A hned na začátku května se nám ten malej tříkilovej bobišek narodil. Užívejte pohody a ať vám to všem v pohodě dopadne 😉
dobre ranko,tak kdepak jste holky? 😕
Holky, taky musim porat, at Vam kvetnavka v brisku pekne rostou a co nejvice maminek se k vam prida 😵
Je neuveritelne, jak to leti. My mame doma taky kvetnatko a ty jsou samo nejlepsi 😝
Gratulace všem budoucím květnovkám 🙂 🙂
Ahojte 🙂
gabap, zatial sme tu len my dve 😅 😀 , ale snad sa to tu za chvilku rozsiri 🙂
baby dakujeme 🙂
Pane jo, to to letí. My zas loni touto dobou naše májové kotě počali 😵
Držím Vám všem palečky, aby všechna Vaše miminka zdárně doputovala až do května 2010!
Ahoj, zdravím květnovky 2010. Já jsem přesně na den před rokem měla pozitivní testík. 🙂 Letí to úplně neuvěřitelně a všem vám přeju pohodové těhotenství a zdravá mimča 🙂
ja som z apriloviek 2010 a zelam majovym tehulkam pekne tehulkovanie a krasne zdrave deticky
p.s. Miska budes nam chybat 😉
ahojte, moj sen vzdy bol - byt majovka... (lebo aj ja som narodena v maji) 🙂 🙂
to nam nevyslo, ale verim, ze budem junovka.... 😉
prajem Vam vsetkym krasne a bezproblemove tehulkovanie... 😉 🙂 🙂
ahojte baby! tak aj mne vyšlo, že asi budeme mať májovčiatko. Ešte som nebola u doktora, tak dúfam, že to nezarieknem.
lenocka, jeeeej tak v prvom rade vitaj medzi nami a v druhom rade ti blahozelaaaaam k tehu 😵 😉 🙂
dobry vecer holky 🙂 take vitam lenocku 😵 a neboj urcite je vse ok, 😉
ja uz se take nemuzu dockat az mi to dr potvrdi,vic se vseho ted u druheho bojim,ale hlavne se nemuzu dockat az ho/ji uvidim 😵
Ahoj gabap, aj ty mas vacsi strach pri druhom? Ja mam a to asi aj preto ze vela som si tu precitala aj o zlych skusenostiach .... ale ja verim ze vsetky to uspesne dotiahneme az k babatku s 2 rucickami a 2 nozickami 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😉 dufam, ze sa pridam