Ahojte vsetky mamicky a rodinky zijuce v Leeds. Ja v tomto meste byvam uz cez 2 roky a rada by som stretla/ spoznala ine mamicky v tomto meste. Ak tu niekto ste/ byvate tak budem rada ak sa mi ozvete :D
Mamicky.....Leeds a okolie.....dajte osebe vediet...pls.pls.pls 🙂
no tak asi sme naozaj jedine ktore natrafili na Leeds 😀 tak sa budeme stretavat len my 😀 ale ak sa najde este niekto budeme len a len radi ....
ahojte aj ja som z leeds ,zijete este stale tu ?stretavate sa niekde?
Ahojte, ja zijem v Leeds (LS16). Na fb je ceskoslovenska group a stretava sa asi kazdych 5-6 wks. Teraz bolo velkje Mikulasske strertnutie. ozvite sa 🙂 xxx
jankamh,myslis play grup?ja som to tiez dnes nasla ,super ze to tu funguje som vobec o tom nevedela,sa tesim velmi ked budu nejake akcie s detickami
Ahojte.Chcem sa spytat ci mi viete poradit niekto.Chystame sa v januari 2013 za priatelom do UK.Mame 1 a pol rocneho syna a neviem si to nejako predstavit uradne.Tu poberam matersku a aj mame VSZP este tu na SK.Matersku si mam zrusit pred odletom alebo az ked si tam najdem pracu?Bol niekto v takej situacii?VSZP mam rusit malemu alebo az ked budeme v UK?Co treba vybavit pre dieta v UK?Dakujem za odpoved ak sa niekto najde.
@katarina49 ahoj Katarina49. Tak super, ze si to nasla. Myslim, ze dalsie stretnutie mame 20. Januara (13:00-15:00) v Horsforth. Tak snad sa tam stretneme 🙂 a kde ty vlastne v Leeds si ? Tak zatial ahoj a stastne a vesele a vsetko naj do 2013 🙂
aho nebola som tu dlho,je to ceskoslovenska playgrup v leeds
@jankamh,dakujem pekne aj vam vsetko dobre v novom roku,som z Beeson,a ake autobusy tam premavaju? je to daleko ? dakujem 😉
@katarina49 Ahoj Katka. Ja som Lucencanka 🙂 Beeston nie je daleko a ak dobre viem tak od vas ide bus cislo 1 a ma konecnu tu u nas (Holt Park) odo mna asi 12 min peso. Netrap sa - ja sem tiez casto nechodim. Do Horsforth sa priznam, ze neviem ake busy idu - musela by som sa pozriet. My ak ideme tam, tak nas manzel vezie. Viem, ze maju stretko zajtra a ak is sa pridala k nim na fb tak is mozno uz aj pozvanku dostala 🙂 Tak sa zatial maj. Drobka je zlatucka.x
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahooojcek,spm strasne rada,ze si zalozila tuto temu,mozno konecne natrafime na nieake- mamicky 🙂 bo cakatelky 🙂,budeme stastne , ak sa niekto knaaaam prida.Prijemne prezitie dna prajem 😀 😵