Ahojte nenašla som este skupinu Júnovky 2021 😊 tak sa hlásim tu aj keď presný termín este neviem ale bude to maximálne 3. jún možno koniec mája 🥰
@diaalex nehodi automaticky do skupiny
@romanelak ahoj, kde sa viem pridat do skupinky?
@budelepsie ahoj skús ist do skupín a dat vyhľadať Júnovky 2021 a daj sa do nej pridať 🙂
Pripájam sa tiež by sa mal drobček narodiť začiatkom júna. Ako to inak znasate? ja mam nevoľnosti celodenné celonocne snažím sa to nejak prežiť. Dúfam že to nebude do 6 mesiaca ako naposledy
Ahojte aj ja mám júnový termín 22 🙂 mne našťastie zle nieje ale som aj ja stale hladná a kyselinu mávam 😣 ale inak dobre 😊
Jojj tak u mňa sa to stale nezlepsilo dokonca aj v noci mi je na vracanie dúfam ze to po 12 týždni prejde
Ahojte🙂 pripajam sa k vám🙂 zatiaľ mám termín 25.6.
Ahojte, ja mam termin 18.6.2021😊
Ahojte, pridávam sa aj ja 😉 termin 17.6. 🙃
Baby, podte k nam do skupiny. 😀
Baby chystate sa na 3D ultrazvuk? Ak ano kolko sa asi do predu objednava? Alebo v akom tt chcete ist?
@liena21 ahojte baby nejde my pridat do skupiny vsade som hladala ale nieje tam pridat sa junovky 2021 ako mam pokracovat
@zuzanazuzana26 ahoj, v zozmame skupim si das vyhladat Junovky 2021 a uz len vstupit so skupiny
@natalia912 veru aj ja tak 🙂
Ahojte tak mame tu nejaké júnové maminka? Môj syn sa narodil 15.6
@lulupeggy môj mal termín 25.6. a narodil sa skôr
6.6.
Volá sa Artur ❤️
@emilysimcek môj sa vola Tobias
@lulupeggy krásne meno
🤗😘
@emilysimcek ďakujem. Dlho som sa nevedela rozhodnúť až som čítala tu nejakú staru diskusiu, mamička tiež nevedela meno a chcela poradiť a nejak som si ho zamilovala
@ketere dobrý a porodila ste aj 17.6 mi áno 2021
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@romanelak nastav si to v profile 🙂