Júnovky 2015

deina79
18. sep 2014

Mile buduce mamicky,
Ak ste prave zistili, ze ste tehu tak sup sup sem 🙂 🙂 .
Tesim sa na Vas, verim, ze sa nas tu najde hodna kopka 😉

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deina79
autor
22. sep 2014

@anetkaadamko Ako zalozim sukromnu skupinu alebo temu? 😉 Dakujem.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela996
25. sep 2014

Pridavam sa k junovkam 🙂

lubkagro
28. sep 2014

@deina79 aj ja sa pridam k vam junovkam 🙂

zabka1124
29. sep 2014

aj ja sa potichucky pridavam k junovkaam🙂,testy su pozitivne, uvidime ako sa nam to vyvinie dalej🙂

evkacik5
29. sep 2014

kočky ak máte vyplnení dátum pôrodu, automaticky vás to hodí do skupiny.

mia021102
1. okt 2014

😀

mia021102
1. okt 2014

Aj vy sa moooc tesite,ale s malou dusickou ,len aby to dobre dopadlo?

daniela996
1. okt 2014

@mia021102 tak tak 🙂 len nech drobcekovia su zdravy 🙂

arizona
1. okt 2014

@deina79
@daniela996
@lubkagro
@zabka1124
@mia021102

baby, idem spraviť súkromku (ak nevadí @deina79 😉 ), tak pokiaľ máte záujem, hoďte sa mi do IP 😉 skupinu si môže prečítať hocikto, kto si iba tak zo srandy zadá "správny" dátum pôrodu...

deina79
autor
1. okt 2014

@arizona super 🙂, ja neviem, ako t zalozit. 🙂

arizona
1. okt 2014

@deina79 aj ja sa tam musím pohrabať, idem ťa skúsiť prihodiť 😀

deina79
autor
1. okt 2014

@arizona ja som ju aj zalozila, len odo mna vobec nepytalo pridat clenov a teraz je moja tema loknuta...

arizona
1. okt 2014

@deina79 ááááá, už som to objavila 😉

daniela996
1. okt 2014

@arizona jeeej to by bolo super ale akovsa tam mam pridat?

arizona
1. okt 2014

@daniela996 už si 😉

daniela996
1. okt 2014

@arizona dakuuuujem 🙂

mia021102
1. okt 2014

No ono je to tu akesi nezrozumitelne,skupina neskupina... .Vobec tomu nerozumiem.Kto a kdema prida,ci neprida? Trosku smiesne

arizona
1. okt 2014

@mia021102 keď píšeš sem, tak si hocikto môže prečítať, čo napíšeš (registrovaní aj neregistrovaní užívatelia)... vo fotoblogoch si v časti skupiny môžeš nájsť svoju skupinu, kde sa prihlásiš a automaticky ťa do nej hodí - napr. podľa termínu pôrodu, alebo podľa bydliska, alebo podľa záľub - komenty v nich si môžu iba automaticky prihodení členovia... a ešte sú tu súkromné dikusie, ktoré nevidí nikto iný, iba tí, ktorí sú v tej konkrétnej a baby sú do nich pridávané ručne podľa nicku 😉

deina79
autor
3. okt 2014

Ahojte, tak uz sme v tej sukromnej skupine?

lucinka1104
4. okt 2014

baby je tu niektorá ktorá by mala mať termín 13. 6 ?

erinka12345
5. okt 2014

@arizona ahojček poprosím aj ja pridať do skupiny. Ďakujem 🙂

ivusiatko
5. okt 2014

ahojte kočky 🙂
možem sa aj ja k vám pridať? 🙂 podľa netu mi to vychádza na 9.6. tak uvidime 🙂))
zatial sme len taka mala bodka 🙂)

sofiadurovic
7. okt 2014

ahoj baby tak rada by som sa pridala aj ja 🙂 mám termín 6.6 tak to tak možno bude 🙂 budeme si vymieňať skúsenosti a navzájom si držať palčeky 🙂

tinushka13
8. okt 2014

Baby môžem sa spýtať, kedy ste išli prvý raz k Dr. ? ja som pri prvom išla až cca 7tt.. našla som si // ale Dr. asi nechám až tak o mesiac.. Preto by som chcela vedieť či ste ho už riešili. ďakujem

lelagula
8. okt 2014

@lucinka1104 ahojte babenky 🙂 prave som si nasla na teste // 🙂 a termin mi vyhodilo 13.6 takze patrim k vam. Zajtra budem volat dokimu Neviem kedy ma objedna...

lucinka1104
9. okt 2014

@lelagula noja to mám pracve divné testovaal som už strašne vela asi 10 alebo 12 Pepino ta druhá bola na nich ale priesvitná viditelná len z jedného uhla ,kupila som teda kazetový Predictor a čiarka krásna slabá ale ružova jasne viditelná a okamžite no a dnešný pepino zase negatívny nerozumiem som 32 DC ...okrem toho, že chodím pomerne často cikať a po stolici čo osm vždy v tehu mala mam hustý biely výtok príznaky nemám ,muž si myslí, že je to poplach ja teda fakt neviem malá ma ešťe len 9 mesiacov ,ja sa budem tešiť ako áno ,ale asi nikto iný z rodiny (

lelagula
9. okt 2014

@lucinka1104 ja som robila pepino ale nezda sa mi to kvalitny test..verila by som tomu kazetovemu, skus si kupit digitalny a uvidis..baby pisali ze ten je najpresnejsi...drzim palce neboj budu sa tesit ked to bude iste 🙂

lucinka1104
9. okt 2014

@lelagula no neviem neviem moja zlata ale dakujem viem len ho nejdem zohnať a čo som vyhodila za tie pepino a prd z toho (

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre