Ahojte baby neviem ci je tu taka skupina vytvorena ak ano tak sa ospravedlnujem nevedela som to najist......Vytvorila som ju aby sme sa mohli podelit s infomaciami....Ja som 16tt+2....Ako sa citite ?
Ahojte aj ja Vám držím paľčuhy moja sa narodila minulý rok 30.07 😀 a pôrodu sa nebojte som to zvládla ja zvládnete to všetky 😀
No ja mam termin 21.07. Dakujem Vam baby...tak tak je to dobre sa poradit. 🙂 s ostatnymi 🙂
@slnecnica00 Je tu skupina júlovky 2014, tak sa pridaj k nám 🙂
ahojte ja mám termín 8.7.
@evening_star a kde je ta skupina lebo ja som ju nevedela najist tak som ju vytvorila....🙂
@55alexandra55 ako casto mas kontroli u lekara? a uz vies co to bude ?
@slnecnica00 1x mesačne, zatiaľ nevieme čo to bude
@slnecnica00 Ty si vytvorila diskusiu, ale ja hovorím o skupine- klikneš na "Fotoblogy" a naľavo je možnosť "Zoznam skupín", tak tam nájdeš aj "Júlovky 2014".
@evening_star Dakujem 🙂
@55alexandra55 no ja tiez a to som si myslela ze sa ma chodit 1x3tyzdne, takto mam kontrolu 18.02. no ale 13.02. idem na 3D tak sa tesiiim dufam ze uz budem aj vediet co to je 🙂
ahojte.tiez sa pridavam.termin mam 30.7 a doma mam uz stvorrocne dievcatko.
Ahojte baby..js mam termin 30.7.sme 16+1 a mame 10cm..ake su velke uz vase babenka?
ahojte baby 🙂 my čakáme prvé a termín máme 24.7.2014 🙂
ahojte 🙂 my čakáme tiež prvé bábenko, a termín máme 26.7. 🙂 už sa tešííííme 🙂
ta skupina na fotoblogoch nejde zobrazit
@michala29 Ahojky, jamam tiez termin 30.7. =)
popridavala som vas do skupiny julovky 2014
@lucinocka83
@slnecnica00
@lucinocka83 a aky ste uz velky?
my sme boli naposledy merane 14+1, to sme malo 9,3 cm a najblizsie ideme o týždeň v utorok (to bude 17+6), tak potom napíšem =)
@lucinocka83 o.k..lebo my sme mali 10cm ale 16+1tt..ale dr.nic nevravil zeby sme boli malyy
podla mna to je uplne ok! kazdy Dr sa moze seknut aj o par mm =) a malinke moze byt inac vnutri natiahnute =)
ahojte, my čakáme tretie bábo, tiež vytúžené, termín máme 28.7. ak môžem, rada sa k vám pridám....
Ahojte, tiez by som sa rada pridala. Termin mam zaciatkom jula a doma uz dve velke baby.
ja mam termin 5.7. a bude to nase prve babetko 🙂
ahojte, my by sme sa mali narodiť tiež začiatkom júla ako tretí v poradí 🙂
ajojte ja mam termin 18.7.2014 🙂
@gabrielka21 ahoj aj ja mam termin 24.7.2014
@kikusa Jeee, tak sa tesim 🙂 ako sa citis?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jeee drzim vam palce vsetkym co tu budete 🙂 Presne 8.7. minuly rok sa mi narodilo dievčatko 🙂 Je to super mat tu dobre priatelky!