Druha cast je otvorena 🙂
pre info temy uzamzkaju iba admini, pekne pokracovanie 😉
a vsetky temy nad 10tisic prispevkov uzamykam
lenit, asi uz vela prispevkov bolo. aj junovky museli vytvorit novy.
zuz, diky 🙂
No tak máme už II to sme už toho tak veľa napísali?
no..videla som, ale ved su tam aj take temy s 32tisic prispevkami...no ale to je asi jedno... 🙄
Aspon nemusime chodit uplne na koniec ked zas daco napiseme... 🙂
kocky, ja sa lucim, o chvilu idem na vlak za manzelom, este predtym ale zbehnem na zmrzku, mars mi tu dnes narobila chute s Mc Donaldom 🙂
Pa pa a pekny vikend a vidime sa zase v pondelok.
baby, ja mam tiez na nico chut, ale neviem ani na co...mozno nejaku broskynu... 😅 ja fakt neviem...
Tak prajem pekný víkend. My ideme zajtra na svadbu takže sa budeme zabávať. 😀 😀 😀 😉
Sveva, tak príjemmú zábavu 😉 .
ahojte je tu niekto?
nobody ?
ahoj
Ahojte maminky, tak uz sa nam to krati mne ostava uz len dakych 10-11 tyzdnov. 😵 Vcera sme boli v indickej restike, zas som sa fajne nabastila... 😝 😀 Uz vidim, ze pol kila ide pomaly ale isto hore kazdy tyzden, ale nestresujem sa kvoli tomu zatial som stale pri mojich +7.5kg. 🙂
Čaute kočky,
paráda, teda máme svoju II.časť. 😉 Už sa nám to kráti, ktovie, či stihneme III.? 😅
TAK konečne sa mi podarilo aktualilzovať album.
Môžete nakuknúť 😉
Tak som nakukla do albumu Michaela, ty si teda šikovnica 😉 , paráda. Ja ešte nemám takmer vôbec nič nakúpené ☹ .
anita nic si z toho nerob. aj ja mam zatial iba oblecenie a trosku kozmetiky a dve flasky a dva cumle
Anita, budeš riešiť neutrálne farby, keď ste si nedali povedať pohlavie?
halo je tu niekto?
ahoj ja ale az teraz
ahojte, tak druha cast? no fajn, ibaze sa to bude dost mylit s junom, mohlo sa to napisat tak pekne oddelene "J u l" ako v 1. casti, to som vzdy lahko nasla, no co uz......
uzivajte este slnecny vikendik 😉 😎
ahojte julovky II 🙂 , aj mne chvilku trvalo, kym som nas nasla... ved mohli chvilku este pockat a uz sme mohli zakladat Julove babatka 😵
Ahoj kocky 🙂
Caute julovecky, dlho sme tu neboli 😉 . Vcera sme cestovali do BA pre jednu z postielok a to uz bolo na mna ozaj moc...mam pocit, ze sa rozpadaaam.......... 😅
Inak, neviem, ci je to tym, ze su na ceste dvojciatka, ale ja to mam s tym priberanim uuplne hrozne. Od februara priberam, co tyzden, to kilo (stravujem sa stale uplne rovnako, nejem za dvoch a uz vonkoncom nie za troch) a za posledny tyzden som tusim pribrala az dve kila 😖 pomooc, uz som ako hroch 😀
elenitka ajoooj.. Klud a pokoj, neboj sa, mas 2 babetka, omnoho vacsiu zataz a babetka teraz velmi rychlo priberaju a rastu.. Vobec sa tym netrap.. Akos a citis?
alex ahoooj, no nic moc.....dnes ideme akurat na kardiologiu, lebo mam problemy s tlakom a hlavne so srdieckom..(pulz 120 a tak) a to pritom vacsinou len lezim....
O tyzden uz zrejme ideme do porodnice 😅 - ja to tak volam, lebo do porodu sa uz zrejme odtial nevratim....ale keby si ma tam este nenechali, bolo by to super 😅
elenit neboj sa, o chvilku to mas za sebou a budes sa tesit z deticiek 🙂 Kamaratka porodila v 32tt 2-kg dvojicky, takze zrejme si Vas tam uz nechaju, ale nie nadlho 😵
Ten tlak mam aj ja problem, je to hold velka zataz na telo..
dobre ranko...tak, ja uz mam len styri pracovne dni pred sebou 😀
elenita, tak potom nechaj niektorej z nas tel. cislo aby sme mali o tebe aspon nejake info...
jaaj, uz sa to tak moc krati...ved babenka sa nam mozu narodit uz aj za styri tyzdne... 😕 😀
Cas pomaly ale isto balit tasku do porodnice.. Mozno sa Vam to zda skoro, ale mne sa minule skoro naozaj podarilo porodit v 35tt a bola som rada ze ju mam zbalenu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
hm...no a viete vobec preco sme to museli v tej prvej ukoncit? 😕