je tu niekto z kezmarku ☹ ???
ved jasne ze zabludime ... len som chcela vediet ci tu som samucka 😀
nie som tu ja ako ti pisala vinka 🙂
ahojte aj ja som z KK 😉 😉 😉 katkka poznáme sa 😀 😀 😀 ? so stresmenkou áno 😉 😉 😉
neviem ci ta poznam juzinka si mi neaka povedoma 😕
jasnee sestra 😉 😀
to fakt sme tu len 3? ked prechadzam po meste tak tam je kazda tretia tehotna 😀
ahojte babenky nebojte nieste same aj ja som tu...sice momentalne v Mnichove ale stale Kezmarcanka 😀
juzinka povedz nemal byt petko babenka? pozerala som fotky je zlatunky...
teraz sa este viac tesim na nasho malinkeho....
ahoj pepa áno presne tak petko mal byt dievčatko na 3 krát to bolo uzv potvrdené a vidíš. Teraz by som ho však nevimenila ani za 10 dievčatiek je to náš poklad 😉
ahojte, niesom priamo z KK,aleteraz byvam v tomto okrese 🙂 🙂 🙂
Jeeej cau juzinka no konečne si sa tu ukázala 🙂 ako sa ináč máte?
Tomaslavka to nič že nie si odtiaľ ale patriš medzi nás 🙂
podte menzi nás poprad a okolie tam je to zábavné je nás viac na pokeci
😀
ahojte babenky uz som tu dlho nebola a pozeram ze nas tu pribudlo no velmi ma to tesi 😉
Ahojte, ja som tiež k KK. Nie rodená, ale bývam tu už tri roky, takže nikoho nepoznám, ale rada by som spoznala🙂
Ahojte, prepáčte že sa vám tu miešam ale musím podporiť Stresmenku a chcem vás všetky pozvať do témy - Poprad a okolie prihláste sa. Sú tam samé super baby tak poďte k nám.
ahojte dievčence - takže aj ja sa pripájam do spolku KK - nie som rodáčka, ale prisťahovalec 😀 😀 .
cauko kezmarok, byvam v kezmarku uz tiez nejake tri rocky, nie som odtialto, cakam druhe babo, zajtra.....mam teda termin. dufam spoznam nejake v poho babenky v porodnici...
tusim sme tu vsetky,len pristahovane a odkial ste ?
tak je som sa akosi presunula do PP babytuning,alt tu to akosi utichlo.
katkka,juzinka,pepa,visla,majalina,kde ste?ostatne som uz spoznala 🙂
uz som tu neskoro ale predsa caute
😉
ahoj katkka,spoznavas ma? ako sa mas? 😉
Ahojte ja byvam v kk len 2 mesiace a tiez tu nikoho nepoznam 26 augusta mam termin tak dufam,ze tam budu nejake v poho babenky co poradia,lebo som prvorodicka a tehuliek je v kk neurekom zdravim Vas vsetky. 😀 😝 😅
ahojte - ak tu je nejaká kežmarčanka - alebo prisťahovalec kežmarský - nech sa ozve - pôjdeme von s kočikom 😀
Ahoj baby, potrebovala by som poradiť 😉
Ideme teraz v nedeľu na týždeň do Spišskej Starej Vsi a ja vôbec netuším, ako sa zbaliť, aké veci pobrať čo sa týka počasia. Sme z juhu, z Lučenca a tu máme zatiaľ celkom fajn (aj keď dnes sa už tuším ochladilo). Koľko tam máte v priemere stupňov? Treba už aj nejaké zimné, teplé veci pobrať? Je možné, že tam bude už aj sneh? 😕
Joj budem rada, ak mi pomôžete, lebo cestovná horúčka je u mňa v plnom prúde 😀
Ahojte, neviem či tu niekto chodí si ešte písať ale bola by som rada keby sa tu nejaká mamička našla......bývala som v PP ale ako som sa vydala tak som z jeddnej dedinky za KK, a nemám tu žiadne kamarátky s ktorými by som pokecala......
ahoj vierapp, vitaj v okrese kezmarok 🙂 aj ja som z jednej malej dedinky za kezmarkom 🙂
Ahoj, som rada, že si tu napísala, a presne z kadiaľ si. Pzerám, že si v 40tt, nemáš už strach?
Baby a nechcete sa presunúť do baby tuning poprad?Sú tam aj baby z Kežmarku a sme tam vééélmi super partia.A radi privítame nové babenky a nové babatienka. 😀 Prídte si nás aspon prečítať či to nestojí zato. 😀
ahoj ahoj vierka,no trosku sa bojim,ale nie velmi,myslim si ze porod zvladnem,len uz by som aj rada porodila, nemozem si najst polohu na spanie a mam strasne opuchnute nohy,ja som konkretne z Ľubice a ty?
no vinka idem sa kuknut 🙂
Ja som z Lendaku ale mám v Ľubici rodinu, môj ocko pochádza z Ľubice.....ja sa pôrodu obávam, síce momentálne všetkého , lebo ležím doma bez chodenia, lebo mi hrozí predčasný pôrod ale mám vydržať už len tri týždne a bude už všetko v poriadku aj keby som skôr porodila..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je tu stresmenka z KK ale ona sa ti isto prihlási. 😉 Ale môžte občas zablúdit aj do PP.Ved niesme tak daleko nie? 😀