Je tu niekto z Bristolu?

ywushqa
13. nov 2010

Zdravim vsetky maminky, som tu nova 😨 , po prvykrat. Zijeme v Anglicku - Essex a na buduci rok by sme sa mali stahovat do Bristolu. Rada by som nasla nejake spriaznene duse v tomto meste, ktore by mi pomohli najst safety areas a dobre skoly pre nase 3 deticky.
Tesim sa na vas.
Iva

mimi_galis
28. feb 2011

@ywushqa ahoj, ja sa stahujem buduci vikend do Bristolu, na konci marca cakame prveho potomka 🙂 manzel uz je tam..
kde presne byvate v Bristole? my sme v Bradley Stoke..vekovo asi nase deticky nebudu az tak kompatibilne, ale vsak maminy si aj tak mozu dat kavicku, kym sa deturence vyhraju kdesi v children friendly centre...🙂

ywushqa
autor
27. mar 2011

@mimi_galis Ahojky mimi, prepac, ze sa ozyvam az teraz, ale dlho som tu nebola. Nenormalne som vytazena v novom prostredi s mojimi troma drobcami, lebo manzel od nevidim do nevidim v praci... Gratulujem k babatku. Tak to budes rodit pri mne... my totiz byvame v dome hned vedla porodnice - St. Michael`s Hospital. Do Bradley Stoke sa snad coskoro prestahujeme. Poslem ti svoj mobil do PM. Ozvi sa kedykolvek. Budem sa tesit. Iva

peepka
12. apr 2011

jee co som nasla ahojte, este je to tu aktualne? hladam si kamosku, kamosky v bristole, ideme sa tam v lete stahovat 🙂
mam syna co ma 2 roky a som momentalne tehotna s druhym chlapcom co sa ma narodit v juni, muz je brit, momentalne byvame v skotsku, v skratke o mne 🙂
rada by som si nasla aj kamarata, kamaratku pre syna koli slovenskemu jazyku nakolko som jedina kto na neho po slovensky rozprava. 😔

mitinka
25. apr 2012

Ahojte baby,kamarátka zháňa niekoho,kto by jej po ceste 🙂 zobral batožinu zo Serede do Bristolu.Býva tam,ale teraz je u mamy a bude cestovať s 3mesačnou dcérou a keďže jej ani na letisku nik nepomože potrebovala by pomocť... Neviete o niekom,kto by jej pomohol?Ďakujeme 😕

00viki
23. nov 2012

ahoj baby, ak sa najde niekto pre koho je tato tema aktulana, ozvite sa. Som cerstvo pristahovana do Bristolu a hladam kamosku a tiez spolocnost pre svojho 2r syna. Budem sa tesit Viki.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre