Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@lilly2711 Ahoj....tak ja sa pridam nech si tu neni sama 😉 termin mame cca 5.1. o dva tyzdne ideme na sono...ty uz mas tehu potvrdene dokym? 🙂
solinarka vitaj. Nie, nemam, ale bola som na gyn. prehliadke, ked mi meskala MS 2 dni a povedala mi, ze sliznicu mam vysoku a ze ak som to nedostala, tak ide preavdepodobne o tehu. Tak som si urobila dva testy. Na jednom mi hned nabehli dve ciarky a na digitalnom som mala 3+ tyzdne, cize 6 tt.
K lekarke som objednana 16.5. tak dufam, ze ma potesi a budem mat darcek na narodky ( 17.5.) Len musim zvladnut cestu na SK, lebo zijem v UK.
Ahojte, mna pokusalo zalozit tuto temu este pred najmenej tyzdnom, ale neodhodlala som sa, nie som tuto na konikovi velmi ukecana 🙂 K doktorovi idem buduci tyzden, ale termin mam asi tiez 1.1. 2012 🙂 Tak sme tu dve 😀
Krasne tehulkovanie kocky, aj ja sa ceem pridaat uz niekam konecneee🙂
@lilly2711 jeej aj ja idem k dokymu 16.5. tiez mi povedal ked som bola na prehliadke ze mam sliznicu vysoko 😉
jeeeeeeej január 2012 užívajte si to, prejde to veľmi rýchlo a o chvílu budete mať zázraky už pri sebe. prajem bezproblémové tehotenstvo a príjemný pôrod.
Ahojte, aj ja sa pridávam, pravdepodobne mám termín 2.1.2012, ale k lekárovi idem len 12.5.
ahojte aj ja sa pridávam,mne termín vychádza na 5.1.2011 u dr. som bola len krátko po ovulácii takže viem presne kedy bola a mám pozitívne 3testy, k dr. sa chystám zajtra tak snád mi to potvrdí 😀
Jejda, to leti .....uz dalsi januar 😀 😀 .... ja som bola takto tehu pred 2 rokmi 🙂
prajem vam vsetkym bezproblemove tehulkovanie so stastnym koncom 😅
Ahojte ,aj ja sa pridávam....este som nebola u dokiho,ale pravdepodobne mam termin v januari podla vypoctov to vychadza na 10.1.2012 tak sa tesim....🙂
ahojte holky, dnes som si prave potvrdila testom ze cakame tiez babetko 🙂 a velmi ma potesila tato tema uz "januar 2012" podla tabulky nam to vychadza priblizne okolo 15.januara.
Idem rychlo pohladat co mozem este zabezpecit na socialke pre lepsiu matersku... Gratulujem vsetkym!
@solinkarka aha kto tu je...tak nakoniec si sa udomácnila tu, že? 🙂 Ak tento cyklus snaženie klapne, pridám sa k vám 🙂
@erin365 co to? 😕 a kde by som mala byt? 😅
@erin365 ahaaaa uz chapem ja ze si mi to napisala v nasej temicke 😀 ale ja som tam aj tam 🙂
@solinkarka drž palce aby som sa k vám pridala 🙂
ahojte.....dufam, ze sa k vam pridam aj ja......mam taku malu sancu, ale budem vediet asi az koncom tyzdna, ci mi pride mrcha, alebo nieeeeeee....... 🙂 🙂 🙂
drzte mi palce 😝
Ahojte, tak sa nam to rozrasta 🙂 🙂 🙂 supeeer, vsetkym prajem len to NAJ...
MISULDA ako ze nie si ukecana na MK ? Nechodievas tu casto, ci ako?Tak to som teda zvedava, ktora z nas ten termin dodrzi 😀 😀 😀
Inak ked sa to tu rozrastie, tak bude asi lepsie prejst do sukromnej skupiny. Tak ako v decembrovkach spravne poznamenali, predsa to su ciltive temy a nie kazdy sa dobre citi ich rozoberat takto otvorene. Nechavam kazdemu na zvazenie....
zuzanka7117 drzim prsty ako kazdej snazilke. 😉
rybenka79 vitam a drz sa...
katarina87 vitam aj teba a pozeram, ze mas doma male mimi, takze budes mat maly rozdiel medzi detickami. Mam sesternicu, ktora ma necely rok a ona je celkom spokojna, tak vela stastia.
elli333 ja som bola tiez u doky tesne po ovu, teda nahodne mi to vyslo a vtedy potvrdila, ze k ovu doslo,takze ked som 14 dni od ovu nedostala MS tusila som o co ide 😀
susubaba vitam ta 😉
andu1 vdaka aj tebe nech sa dari 🙂
Tak ano mala bude mat rok aj 4 mesiace ked sa narodi mimco....dufam ze to zvladnem...chceli sme takto za sebou...pretoze nechcem si to rozkuskovat a byt doma do napr 33 r. no sestra ma trojicky maju teraz 2 mesiace a zvlada to. tak si myslim ze ja zvladnem dve detickyy ....uz nech je januar 🙂 🙂 🙂
katarina87 no vidis, ja som si to rozkuskovala 😀 😀 😀 ,ale stihla som pomedzi to aj roznu inu cinnost, takze to beriem tiez pozitivne, ved kazdemu ine vyhovuje, nie?? 😉 a ze trojicky? no neviem ako by som toto zvladla 😅
wau to uz su deticky 2012?? 🙂 vsetkym moc gtaulujem
juj, ako to leti.. ja som porodila 4.1.2006 este a teraz som vasa kolegynka v novembrovkach 2011.. tak vam gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie..
ahoj, tak sa idem pridať k vám, včera som si našla dve // a veľmi sa s manželom tešííííme 🙂
uff, zvláštny pocit ....
@aksniteb gratulujeem...ty si tiez Zilincanka? 😀
Ahojte tak aj ja by som sa k Vám rada pridala..že som tehu som zistila tento pondelok na základe 3 dni meškajúcej mrchy a potvrdili mi to 2 testy ,ale stále som tomu akosi nevedela uveriť..hned na druhý den som šla k dokimu vraj mám zväčšenú maternicu tak asi z toho niečo bude povedal, že asi 2-3 tt a na to som si doma hned urobila digitálny test claarblue a vraj som v 3 tt aj niečo...počítala som si 40 týždnou tak termín by som mala mat okolo 17.januára ale ved zasa plus mínus nejaké tie dni...budúci týžden idem na krv, tak sa neviem dočkať:D Ja som si už aj myslela, že ja toto nikdy nebudem zažívať, bo sme sa 9 mes. snažili bez úspechu a ked som fakt prestala veriť tak sa podarilo:D Tak držím všetkým budúcim mamkám palce nech to úspešne dobojujú do konca..
Ahojte, vitam nove maminy . Vytvorila som sukromnu skupinu, tak kto bude mat zaujem si otvorenejsie pokecat,tak sa ozvite cez IP a ja vas tam supnem 😉
Ja neviem či sem patrím. Dva testy mi vyšli pozitívne a nemám krámy a príznaky sú tiež. Ešte sa z toho neviem spamätať.
@solinkarka ahoj, bývam od Žiliny 20 km 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😲 To už je tu január 2012? Fíha..ale to letí 😉 Prajem bezproblémové tehuľkovanie,krásne a zdravé detičky a užívajte si to 😵 Vaša "kolegyňa júlovka" 😀 😀 😀 😉 😅