Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@renatka100 Dakujem bojím sa len tých problémov dole už dlhšie sa mi to ťahá a nejde to preliečiť , synček mi preto skoro umrel po pôrode (((((bolo to strašné zajtra šľapem na gyndu
@lucinka1104 aj ja blahoželám 🙂
Skús radsej probiotika (lactobacily) aj vaginalne...mne atb na ecoli nezabrali a brať atb v tomto štádiu tehu tiež nie je bohviečo
skúsim ďakujem , však uvidím čo povie doky lebo výter mi robil iný a vtdey som ešte netušila, že som tehu ale všetko ma svrbí a bolí ma dosť aj podbruško ako zo toho myslím, nie z tehu ...
http://najmama.aktuality.sk/cinsky-kalendar-poh... vraj dievčatko ::🙂))))))))))))))) dúfam ale to je jedno len nech je to zdravučkéééé !!!!!!!
@lucinka1104 netreba stresovat,mykozu este budes mat v tehotenstve a vela vela krat
Gratulujem, takto pred rokom som aj ja zistila, ze som tehotna a strasne rychlo to ubehlo. Prajem bezproblemove tehotenstvo a rychly porod 🙂
@lucinka1104 Ahoj Lucinka, tak nesmelo sa k tebe pripajam aj ja 😀 mne termin zatial len na zaklade tehu kalkulaciek vychadza 6.1.2014 🙂 som zvedava co povie doktorka... zatial sa k nej nechystam, uvidim do kedy mi to vydrzi... 😀 skusim este pockat nech mam istotu, ze vidi vsetko co ma...
S mykozou som mala problem aj ja... ale este pred tym, ako som otehotnela, tak som si dala jednu tobolku mycomax z lekarne - bez predpisu.... teraz je fajn, ziadne problemy... bolo tam sice pisane, ze neuzivat v tehotenstve... snad to nebude problem... mohla som otehotniet niekedy par dni po tom co som ju brala... dufam.
Tak nam drzim palce, nech vsetko ide tak ako ma
@trish31 mne nejde ale o mzkozu ja mám aj ecoly a syn mi takmer na to umrel viem o čom hovorím mesiac bojoval v inkubátore o život
Ahojky tak ako ? Mne čiarka pekne silnie tak sa vytešujem, ale dole sa stav nezlepšuje...už berem Lactobacili ...k Drsa dostanem až v piatok lebo mám choručké detičky ...
@constanse Gratulujem super 🙂
Tiež sa zatiaľ pridávam, len veľmi nesmelo. Testovala som teraz na obed, RapiClearom, čiarka viditeľná, hoci slabšia.
Tak aj ja sa nesmelo pridavam 🙂 posledna mrcha bola 1. aprila , BT vysoka a test je jasny :D k lekarovi sa chystam buduci tyzden 🙂 teda zavolam mu a uvidim kedy ma objedna 🙂
mne to vychadza v tehotenskej kalkulacke na 5 🙂 a ovu som mala 14.4 🙂 to viem na isto 🙂
@dijefcatko aj teba vitame ;)
Aj ja zatial len tak nesmelo. Estte som tiez netestla. Mne by to vyslo na 8.1;)
Vítam nové tehuľky a gratulujem
Aj ja všetkým gratulujem! 🙂 Dnes je čiarka silnejšia, tak som veľmi rada. Podbruško ma bolí celkom aj dosť, začínam aj prsia cítiť, ale to možno len preto, že viem o tých čiarkach 😀
@lucinka1104 aha, bystričanka, supeeeer 🙂 ku komu chodíš? ja k Fruhwaldovi, objednala som sa až na 15.5., to by už teoreticky mohlo byť srdiečko. ale som zvedavá, či ma zoberie, pri prvom ma objednali až v 12tt, skôr nechcela sestrička, takže keby mi kamoška nezobrala krv, tak to ani neviem naisto.
Baby tak neuverite,,,ale ja som pribrala 2 kg, brucho mam nafucane jak slonica,,,,prsia bolave,,,,ako viem ze som druhy krat tehu,,,ale az takyto spad som necakala :D
@dijefcatko mne vyslo asi 6 testov pozitivnych, tak naco brat krv? Ved dolezity je aj tak az ultrazvuk nie? Mne pri prvom rboli az v 9tt tusim 🙂 lebo sme boli na svadobnej ceste a tu som komplet celu preblvala :( uz som zvedava ake bude toto druhe cele :D
@kuko7 vieš, ja som pri takýchto veciach neverec, musím sa o tom stále presviedčať, že je to tak a že je všetko v poriadku. testy som si už potom nerobila denne a keďže som chcela vedieť, či hcg stúpa, zobrala mi kamoška krv. do 12tt čakať, to bola hrúza, neviem, či to nejaká tehuľka môže vydržať 🙂
Ahojte, baby mne clearblue ukazuje tu druhu ciarku do kriza modru, ale taku tenku...som z toho jelen....cakala som, ze by mohla byt slabsia alebo duch ci co , ale v rovnakej hrubke ako ta vodorovna, tak ja neviem...rano si urobim clearblue digital, tak dufam, ze báudem medzi vami 🙂
kocky ze januar 2014 tak uz sne sa prehupli do dalsieho roku drzim palce nech to dotiahnete do stastneho konca 🙂
@dijefcatko ahoj chodím k Vodeckému ale ešťe som nebola a ani sa tak skoro nechystám, na tie moje problémy berem tie probiotické tabletky na vkladanie a užívam lactobacili , samozrejme kyselinu listovú , takže ja sa chcem okolo 20.5 len objednať
@lucinka1104 ako treba užívať čistú kyselinu listovú? pri prvom tehu som si kupovala tie predražené vitamíny, teraz len listovku, ale z príbalového letáku mi nie je úplne jasné, ako to mám brať. ja mám fakt pocit, ako keby som bola prvýkrát tehotná 😀
Ja berem každé ráno jednu tabletku čistej kyseliny listovej , tá ja dôležitá ak sa starvuješ dobre , chutí ti tak iné vitamíny nemusíš
@lucinka1104 každý deň do ukončeného 12 tt
🙂 @ dijefcatko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Drzim palce ja som sa to dozvedela tiez o tomto case pred tromi rokmi 🙂 🙂 🙂