Ahoj. Už dlhšie pokukávame po pozemku v Greenresort Hruba Borša a veľmi sa nám tam páči. Zároveň máme ale veľa pochybností a otázok.Máme dve deti 5 a pol a takmer 4 r. Zaujímalo by ma hlavne ako je to tam s vybavenosťou. Či je možné dostať dieťa aj do obecnej škôlky. Aká je tá školka? Kde by som mala prihlásiť malého do školy / budúci rok by mal ísť do 1 triedy/ .Kde je najbližšie dobrý pediater.. A celkovo ako sa tam býva, akí sú tam ľudia, ako to vypadá so slubovanými službami ktoré by mali byť v resorte /supermarket, pekáreň, reštaurácia, kaviareň, fitness, wellness.../ Ďakujem za všetky postrehy a rady🙂
inak daj si túto otázku aj na modrú strechu ,možno nájdeš nejakého stavitela odtiaľ...
Dakujem za odpoved..Nam sa prave paci ten areal v Hrubej borsi🙂na modrej streche pozerala ale su tam fakt vacsinou stavitelia a ja by som chcela vytiahnut infosky aj od tych ktori tam uz byvaju..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
popozeraj si aj iné dedinky okolo ,ak chceš byť ešte bližšíe k ba ,všade okolo sa stavia ,hrubá borša je atraktívna pre golfový areál,ale inak neviem mne sa ako dedina nepáčí...