Hľadám tehuľku z Bratislavy s termínom v novembri 2013

happymarriage
13. apr 2013

Ahojte budúce maminky, som 29 ročná, vydatá, v 9tt tehu a veľmi rada by som si našla kamarátky z Bratislavy, ktoré sú na tom podobne ako ja. Bývam pri športovej hale Pasienky. Rada sa stretnem na kávičku, neskôr na nákupy pre drobčekov 🙂 a podiskutujem o všetkom možnom. Poteším sa každej odpovedi 😉.

bashka87
22. apr 2013

ahoj, ja som z BA a vyzera to tiez na zaciatok novembra 🙂 budem rada stretnutiu nakolko okruh mojich kamosiek je bezdetny...

myangels
8. máj 2013

Ahoj 🙂 My máme termín 9.novembra 🙂

happymarriage
autor
14. okt 2013

@bashka87
@myangels
ahojte dievčatá, ja som na toto úplne zabudla, keďže mi to ani neukázalo 🙂, písala som ešte, keď sme boli v začiatkoch 🙂 doma som ležala na PN 🙂 a už sme tak ďaleko 🙂, bashka87 poznám z novembroviek 🙂 ale to teda ubehlo, rada sa stretnem aj s drobcami, dúfam, že v skupine novembrovky bude nejaká snaha o stretko a keď nie, môžme tam aj navrhnúť 🙂 a @myangels my teda máme podobný termín, ja 8. novembra, kde budeš rodiť, ja kramáre? 🙂

myangels
16. okt 2013

Mme termín zmenili na 6. Novembra 🙂 Ale vyzerá to tak ,že asi pôjdeme skôr.Uvidím čo mi povedia dnes na poradni

myangels
16. okt 2013

A áno tiež Kramáre 🙂

libertine
16. okt 2013

ja tiez 6.11., kramare.

luckamorka
27. okt 2013

ahojte dievcence, ak este mate zaujem tiez sa rada pridam 🙂 aj ja poznam z novembroviek @happymarriage a aj @bashka87, tak ak ste niektora v bratislave tak dajte vediet, rada sa spoznam s vami aj osobne
@myangels
@libertine

bashka87
27. okt 2013

@luckamorka no teraz wom na par mesiacov u mamy v tn..ale potom mozme s dietkami vybehnut niekam 🙂

myangels
27. okt 2013

Tiež sa rada stretnem.Ale vidím to tak že až s drobcami 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre