Handlovské tehuľky

jedna_iva
22. júl 2011

Tento rok čo si všímam tu u nás v Handlovej bude rok pôrodnosti....xixix aspoň že nie som sama....pridajte sa sem s Vašimi pocitmi...

lusynda63
25. júl 2011

to je pravda tento rok je vela v Handlovej tehuliek patrim k nim.my ocakavame chlapceka a termin mam 17 septembra uz sa velmi tesime 🙂)

bambulka82
4. aug 2011

@jedna_iva
@lusynda63
tehuliek je veľa, ale sem nejako nechodia 😀 😀 😀
my máme termín 10.9. a čakáme chlapčeka 😉

jedna_iva
autor
5. aug 2011

@bambulka82 tak to gratulujem.....ja mám termín až 26.decembra a tiež čakáme chlapčeka...ved už konečne doma mam dve dcery a priatel tiež...Takže k 4 babám pribudne konečne princ. Joj ako Vam zavidím,že už sa vá, to blíži....Držím palčeky nech všetko dobre dopadne....

jedna_iva
autor
5. aug 2011

@lusynda63 Gratulujem aj tebe....veru tohto roku je nás tu v Handlovej nejak neskutočne veľa....vidno že bola dlhá zima....🙂

bambulka82
5. aug 2011

@jedna_iva no veru, už sa mi to pomaly kráti 😉

no presne, zima bola dlhá 😀

jedna_iva
autor
6. aug 2011

No mne sa ani nezdala,ale zrejme to tak bude ked soim aj ja tak skončila.....dufam,že to nebude pravidlom každý rok...xixixix

jedna_iva
autor
9. sep 2011

@bambulka82 Ahojkaj tak ešte si celá,či už máš pre nás radostnú novinku????držím palčeky...

jedna_iva
autor
9. sep 2011

lusynda63 Ahoj aj tebe...a ty si ako na tom??jáááj dievčence ako vám zavidím,že sa vám to už kráti.....xixi držím plačeky aj Tebe...

bambulka82
24. okt 2011

@jedna_iva ahojky, tak ja som už 6 týždňov mamina a brázdim s kočíkom handlovské cesty 😀 😀 malý sa narodil 9.9. 😉

jedna_iva
autor
24. okt 2011

@bambulka82 tak to ti srdečne gratulujem...a v dobrom zavidím...no my mame ešte čas na svet,takže ja brázdim po handlovských cestičkách ešte s bruchom...xixi 😀

nuna55
20. nov 2011

@bambulka82
@jedna_iva
no kde ja vás dve nenájdem 🙂

bambulka82
20. nov 2011

@nuna55 he he..a ty sa tu kde bereš? 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nuna55
20. nov 2011

@bambulka82 no vidíš aj ja som tu a už dlhšie 🙂 inak jedna_iva je v nemocnici :(

bambulka82
20. nov 2011

@nuna55 no super, tak ťa pekne vítam 😉
fííííííha a čože? 😕 dúfam, že nič vážne 😕

nuna55
21. nov 2011

@bambulka82 no dnes ju asi pustia ale hrozil jej asi predčasný :(

bambulka82
21. nov 2011

@nuna55 a kde je v Žiary? no veď pozerám, že už je v 36tt, to by už mohla rodiť..ale tak každý týždeň aj deň navyše je pre bábatko dobrý 😉

nuna55
21. nov 2011

@bambulka82 no tak je doma a musí vydržať aspoň do konca tohto týždňa.

bambulka82
21. nov 2011

@nuna55 to zvládne a možno vydrží aj dlhšie 😉

nuna55
22. nov 2011

@bambulka82 no moja hned večer šla spať do nemocky a už je otv otvorená na 2 cm tak nech sa nič neskomplikuje a udrží 🙂

bambulka82
22. nov 2011

@nuna55 čožeeeeeee? 😕 to fakt? no tak to podľa mňa už nebude dlho trvať..malý si chce asi užiť ešte predvianočné nákupy 😀 😀 😀 😀
držím jej moooooc palce..hlavne nech všetko dobre dopadne 😉

jedna_iva
autor
29. nov 2011

@bambulka82
@nuna55 Dakujem Vám dievčence velmi krásne že na mna takto spomínate...pustili ma včra zase po trotom pokuse,čo sa malý pýtal znova na svet tak domkov..dnes som bola aj na poradni zatial je vše ok,ale bruško tvrdne stale no zatial bez bolestí...dufam že do Mikulaša ešte vydržim a už nech ide ,ked tak velmi nás chce už vidieť....stačilo mi 2 týždne tam ležať..je to o nervy i ked s personalom a priebehom nemocnice som bola spokojná..su tam fantastický ludia...keby sa niečo deje ,nebojte davam hned Avízo...

ludka77
29. nov 2011

@jedna_iva ahoj aj sa mi zdalo ,že som ťa tam zahliadla 🙂 som si myslela, že už ideš aj rodiť 🙂 tak sa drž teda ešte aspoň do toho mikuláša 🙂

bambulka82
29. nov 2011

@jedna_iva som rada, že sa máš dobre a držím palce, nech aspoň do toho mikuláša vydržíš 😉

jedna_iva
autor
30. nov 2011

@ludka77 Ahoj..dakujem velmi pekne..aj som sa ti chcela prihovoriť,ale zdalo sa mi že by to nebolo vhodne... 😢 ale verím že sa dočkate znova a všetko dobre dopadne...drž sa aj ty...

jedna_iva
autor
30. nov 2011

@bambulka82 že by to nebolo vianočné,ale Mikulášske dieťa?? no uvidíme ked sa tak rýchlo ponahla na svet...hadam mi dopraje aspoň ten týžden domka...potom dame rande a budeme kočíkovať...xixix

bambulka82
30. nov 2011

@jedna_iva aspoň budeš na vianoce doma 😀 😀 jasné, na kočíkové rande sa teším 😉

jedna_iva
autor
30. nov 2011

no dufam že budem doma dovtedy..že sa to teraz nezaseklo až tak,že nakoniec budem prenášať...Už potom počkáme kedy sa rozsype Zuzana a budeme ťahať kočíkať aj ju..nebude sa len autom prevážať... 😀

ludka77
30. nov 2011

@jedna_iva no veru asi by to nebolo vhodné :( čo by si mi v takej chvíli povedala 😀 ale už je celkom ok, no v rámci možností, ( možno je to aj tým, že sme nemuseli čakať na to tehu, lebo sa nám podarilo zas na 1x, keby to trvalo tak to bolo asi horšie) ja som si ťa všimla až v nedeľu už pred odchodom 🙂 🙂 ale to asi chápeš 🙂) Tak sa teda drž a aké meno máte vybraté??

jedna_iva
autor
1. dec 2011

@ludka77 Ahojkaj..som rada že ti je už lepšie...ja som teraz doma..v pondelok ma prepustili a čakam..už nech to mám za sebou,lebo terajšie tehotenstvo bolo asi to najhoršie zo všetkých čo som mala...ale ako tak sme zvladli..malý sa bude volať bud Lucas alebo Alex...to sme sa presne ešte nedohodli..uvidíme na porodnej sále... 😀 T y sa držkaj a mysli pozitívne..všetko bude fajn...

ludka77
1. dec 2011

@jedna_iva aha tak idete do "exotiky" 🙂 no tak ti držím päste aby si zas nemusela ísť do nemocnice (teda okrem pôrodu) doma je doma 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre