Detva Hriňova

lucika1988
8. máj 2010

Ahojte maminky a buduce maminky pokecame o všetkom 🙂

kmnigvil
20. aug 2011

@lucika1988 Ahoj! Ja som tiež z Hriňovej. 🙂

lucika1988
autor
28. aug 2011

@kmnigvil ahoj som rada že po takom dlhom čase sa mi niekto aj ozval 🙂

kmnigvil
29. aug 2011

@lucika1988 Ahoj! Ja som tiež hľadala vo fórume v témach maminy z Hriňovej ale dlho mi trvalo kým som tu niečo našla. Tie témy sú tu veľmi neprehľadné. Mám dobrú pamäť na tváre, ale teba som v Hriňovej ešte nevidela. Bývaš priamo v meste Hriňová alebo v jeho okolí? 😉

lucika1988
autor
10. okt 2011

@kmnigvil byvam priamo v Hriňovejak vieš kde je reštavracia Kocur? 🙂

kmnigvil
11. okt 2011

Ahoj! Áno, viem kde je reštaurácia Kocúr v Hriňovej. Ty bývaš v tých starých panelákoch kde nie je výťah?

dada1212
12. mar 2012

neviem či sem ešte niekto chodí, ja by som sa len potrebovala opýtať kde je Tesco v Hriňovej a na ktorej zástavke by som mala vystúpiť, ak by som išla prímestkým autobusom?

anulienkaf
12. mar 2012

@dada1212 neviem sice aky tam chodi bus, ale tesco je tym smerom ako sa ide na latky. nikdy som tam nebola, len obcas ideme okolo. ale hrinova velmi velka nie je, tak prinajhorsom kusom prejdes. skus pozriet na www.cp.sk

veronique_1
5. feb 2015

Ahojte, chystame sa v lete na tyzden do Hrinovej. Viete mi, prosim, poradit zaujimavosti, ktore sa oplati ist pozriet tak v 50-70km okoli. Staci vymenovat napr. Zvolensky a Pusty hrad,...Podrobnosti si najdem na nete.

marcela7mk
3. apr 2015

Ahojte dievcata, dakujem ze mozem byt na vasom fore.
Som na materskej dovolenke a rada by som vam pomohla, teda tym zenam, ktore hladaju pracu, viem poradit.
Mozte ma kontaktovat na tel.c. 0948016920 alebo marcela7mk@gmail.com
Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre