Decembrovky 2013 - prvorodičky

adamedik
25. apr 2013

Ahojte dievčatá, pozývam Vás do tejto diskusie, včera mi pani doktorka oznámila, že môžem byť v polovičke 5teho týždňa tehotenstva viem, je to skoro, ale verím, že bude všetko v poriadku a stretne sa nás tu viac... Ktoré sa budeme tešiť a radovať z našich vytúžených drobčekov

katiehotmess
26. apr 2013

@adamedik ahoj, neviem či sa niekto pridá lebo mám pocit, že všetky tehule s dátumom v decembri sú nasáčkované v skupine Dátum pôrodu december 2013 - Spoločný termín, miesto 😀 , ale aj ja čakám prvé (teda už mám za sebou jeden potrat ☹).

pirhina
29. apr 2013

@katiehotmess pridaj sa ku nam decembrovky 2013 tam nas je dost prvorodiciek aj potraty mame za sebou 😉

denkasc
11. júl 2013

Ahojte.....ja som uz 16 tyzdni a termin 16 decembraaaaa....

denkasc
12. júl 2013

Toto je moja laaaska

market26
12. júl 2013

ahojenky kočeny a budoucí maminy, všem vám gratuluji,,,je to to nejhezčí co vás môže potkat, moc vám držím palčeky aby bylo vše ok,,,,my už máme dvě dítka, pokud byste některá měla zájem o oblečko za pár korun dejte vědět,,,,byla by to symbolická cena, oblečko se kupí a nemáho ho komu podsunout,,,vše je ve velmi dobrém stavu,,,,papa 😀

irin12
27. júl 2013

co nas tak malo?

ketere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka157
7. aug 2013

ahoojte... ja som v 18tt ale termin porodu mam 1.1.2014.Ale tiez by som sa rada pridala k vasej skupine 🙂 Mozno sa male bude pytat na svet aj v decembri 🙂

katika444
9. aug 2013

Ahojte ja som momentalne v 22 tt termin mam 17. decembra zijem v Nemecku, kde sme absolvovali vysetrenie ultrazvukom spec. na vnutorne organy. Vsetko je OK a konecne nam doktor potvdil ze cakame chlapceka 🙂

vanilia85
11. aug 2013

ahoj te ja som v 22tt a termim nam vyratali na 20.12.2013 🙂 este nevieme co to bode lebo ten nas drobcek sa nam schovava na sone 😀 uz si chystate dajake vecicky?ja uz pomalicky zacinam 😉

irin12
22. aug 2013

@lenka157
@vanilia85
@katika444 ahojte ja mam termin 29.12. 2013 😀 velmi sa tesime bude to chlapcek 😀

vanilia85
23. aug 2013

@irin12 tak to bude uz take silvestrovske 😀
nam povedali onecne ze to bude bambulka- Natalka tak sa uz tesim ,,
chystate si uz vecicky ?ja uz ani a tento tazden dosiel aj kocik po troch dnoch od objdenania -co som teda necakala ze to bude tak skoro lebo pani v predajni povedala ze az o 3-6tyzdnov pride.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak uz stoji v chodbe a sem tam si aj taky prazdny pokocikujem po byte 😀 😀

irin12
24. aug 2013

@vanilia85 smejeme sa na tom bud sa narodi na Vianoce, Novy rok alebo Tri krale 🙂 na to, ze som na konci 21. tyzdna este som necitila velmi pohyby az posledne 2 dni ma kopka chrustik 😀 kazde rano cakam na dva kopanceky a startujem z postele 😀 Oblecenie budem kupovat az v siedmom mesiaci, ale kocik uz objednany a zakladne potreby ako fusak, ort.nohavicky, deky, taka fajnulinka teplucka zavinovacka.......... Kocik mi dojde az o 4 tyzdne mne to aj vyhovuje, lebo zijem v zahranici a pojdem si ho domov vyzdvihnut, taketo ake ja chcem tu skoja 900 libier - zijem v Anglicku. Byvam strasne unavena len by som spala 😖 nemam sil na nic aj to ze uz nosim 80 kil je premna dost kedze mam vysku 163..................Som stastna ze mi pomaha manzel so vsetkym, inak by som nedala rady. Maly je v poriadku boli sme na 2. ultrazvuku a dalsie tu uz nerobia pojdem aj na Slovensku. Caka ma svadba mojho brata v oktobri na zac. 7 mesiaca, dufam, ze budem vladat. Teraz bojujem o zachranu jedneho zuba takze som si aj vytrpela bolesti hlavy a zuba, za ziadnych okolnosti neberiem ziadne lieky aj keby mi ich odporucil lekar............... trhat nechcem takze sme sa potrapili posledny tyzden........ 🙄

vanilia85
24. aug 2013

🙂 je to super ked kopka..mna mala zacala koncom 19tt,len tak zblnkotala..teraz o trosicka viac 🙂 ale cakam kedy to zacnu byt riadne kopance... a kedy to bude konecne citit aj na brusku aby aj drahy mal radost.. teraz som v 24tt tak asi to bude coskoro.. co sa tyka veci ja uz mam skoro vsetko 🙂 🙂 🙂

mamacamca
27. aug 2013

ahojte baby,ja som ukoncila 24tt tahame 25tt a termin mame 14.12. 🙂
ako ste na tom s oblecenim uz mate vsetko pokupovane? 😀 😀 😀

mamacamca
27. aug 2013

@denkasc
@denkasc aj ja som mala termin 16.12. 😀 ale zmenili ho na 14.12. 😅 😅

denkasc
29. aug 2013

14.12.ma moja Maminka narodeniny😃😃😃

mamacamca
29. aug 2013

@denkasc no a mojej naj kamosky dcerka bude mat vtedy 4roky 🙂

denkasc
30. aug 2013

Jeeejooo😄aj ja by som chcela porodit 14 decembra.ale necham to na malu kedy sa vypita na svet.😄😄😄

irin12
31. aug 2013

@mamacamca nemame oblecenie pokupovane iba 2 supravicky, a svetrik, neponahlame 🙂 obchody su stale plne detskeho oblecenia 😀 oblecenie zacnem nakupovat po bratovej svadbe v polovicke oktobra.........

mamkaviki
2. sep 2013

Ahojte 🙂 ja mám termín 20.decembra 🙂 ale mám problém nejak nepriberám teraz som v 24 týždni a stále nič ... papám všetko možné no váha sa nejak nehýbe...

vanilia85
2. sep 2013

@mamkaviki no tak to ja by som ti dala par kilov 🙂 ja mam zase opacny problem este son len v 25tt a uz som bohuzial pribrala 10 kg

baska_123
8. sep 2013

buď rada že nepriberáš 🙂 pokial sa dobre cítiš a je všetko v poriadku, tak sa tým netráp 🙂 ja končím 26. tt a naposledy mi sestrička u doktorky vynadala, že jak je možné, že som pribrala 7 kíl! :D

a vanilia, netráp sa 10 kíl nie je tak moc a veď to raz zhodíme 🙂

mamkaviki
8. sep 2013

Ako musím povedat ze sa cítim dobre 🙂 a aj papam ale sa divim ze jem tak ako som jedla aj pred tym čiže nie veľmi vela ale tak normálne niektorý mi vravia ze by som mala viac papat ked som tehotná ale nejde mi to 🙂 niektoré jedia tak za dvoch a ja asi len za jeden a pól .

baska_123
8. sep 2013

Ja mám také dni, že jem normálne, niekedy až málo sa mi zdá, no potom príde deň, kedy neviem čo by som jedla. Hlavne na sladké mám často chuť, čo som málokedy ja mávala, ale tak snažím sa jesť ovocie, aj ked niekedy to moc nejde 🙂 :D

mimka252
10. sep 2013

Ahojte babulky, tak sa pridavam ku vam aj ja.... mam termin 17.12, ale podla usg 15.12. 🙂 Tiez prve babatko, uz sa nevieme teraz malickej dockat 🙂

baska_123
10. sep 2013

ahoj ahoj 🙂 gratulujeme. a ako sa cítiš? my tiež čakáme prvé, chlapca 🙂

vanilia85
11. sep 2013

🙂 uz sa tesime vsetky 🙂

mimka252
12. sep 2013

@baska_123 Ahoj, tak kedze mam dost komplikovane cele tehotenstvo, tak si to neuzivam asi ako ostatne tehulky, odlezala som si uz polovicku v nemocnici... ale verim ze to uz dotiahneme do stastneho konca, a ze to zbehne ako voda 🙂 Uz sa nevieme dockat kedy ju budeme drzat v naruci 🙂

baska_123
12. sep 2013

fú, no to ti verím. ja síce nie v nemocnici, ale poväčšine ležím doma, som tiež na rizikovom no. :/ ale už je lepšie, tak už len počkať do decembra 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre