Stastne buduce maminky,
ak prave v tychto dnoch opatrne zistujete, tak ako aj ja, ze nam pod srdcom bije dalsie srdiecko,
GRATULUJEM Vam 🙂 😉
a zaroven sa podme spolu podelit o pocity, skusenosti ale hlavne radost z najkrajsieho obdobia zeny - matky.
Tiez sa pridavam 🙂
Ahojte kocky, srdecne gratulujem, uz mate potvdene od doktora, alebo sa este len chystate 😉
Ja to este stale akosi nechavam na neskor, mozno preto, ze ma prave chytaju tie povestne unavy a neviem sa rozhybat ...
Skupinku s uuuuplne rovnakym nazvom som zalozila 11.4.2015 tak ak chcete pridajte sa tam.
ahoj, ako sa tam dostanem, ja som ziadnu nenasla, preto som zalozila tuto.
@maminkakacenka A opravujem svoj predosly prispevok, skupinka bola zalozena 7.4.2015 o 19:34 presne.
@moncicip ahoj, rada by som presla do tvojej temy, ale neviem, ako ju mam najst, ziadnu podobnu nevidim, mohla by si ma navigivat ? Neviem sa asi na modrom konikovi az tak dobre orientovat. Dakujem.
prosim Admina o uzavretie tejto diskusie, kedze uz jedna taka tu je a presuvame sa tam, dakujem
@maminkakacenka Oznacila som ta v nej. Nenasla si to?
Ahojte,pridávam sa 🙂 dúfam,že som ,,tu,, nikde nevidím,možnosť pridať sa,ďakujem ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@maminkakacenka Ahoj, pridavam sa ku skupinke