ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@karinka2105 tiež si myslim že je to skoro máš už // alebo si bola na HCG ?
@silvia0201 tak nooo test vysiel pozitivnyy,a podla poslednej ms,vychadza december termin,vcera som mala dostat mrchuu tak neviem
@elise mam uz 2//
@karinka2105 tak gratulujem k // ja mám doma decembrove bábetko ročník 2006 🙂
@elise ovu som mala pred 2tt,neviem ci by to uz bolo vidiet,alebo som otehu skor
@karinka2105 skus počkať tak 2 týždne potom si daj u dokyny spraviť hcg z krvi🙂 na ultrazvuku to bude vidieť najskôr po velkej noci🙂
@elise ciarocka je este slabaa,ale uz viditelnaa,okii pockam teda estee
my sme tento mesiac tiež dosť makali tak uvidime ale nebudem to terz riešiť ja očakávam mrchu 6. apríla
@elise ze dost makalii🙂)
taka le asi je skroo aby sem neikto prispel ked malo ktora tusi ze je uz tehuuu
@karinka2105 neboj ešte sa to tu nazbiera🙂
cafte kocky, ja mrchu nemam 5. den 😀 tak dufam, ze to tak aj ostane 😀 termin by som mala mat koncom novembra, tak mozno aj december bude 🙂
Ahoj, tak ja som dnes 28 DC a uz styri dni mam na teste krasne // 🙂 pevne verim,ze mrcha uz nepride a v decembri sa nam narodi krasny drobcek 🙂
@cenculinka a neskusala si testik?
@ajka81 mne mala prist vcera,robila som si testik a uz boli 2 ciarkyy
gratulujeem
@karinka2105 skusala 🙂 mam //, bola som uz aj u lekarky kvoli predchadzajucemu potratu, mam hcg 700 😀
@cenculinka no superrrr,
mna podla poslednej ms vychadza december termin
baby super, takže sa tu pomaličky ale isto zbierame, teším sa dúfam, že sa nás tu nazbiera čo najviac 🙂
@karinka2105 nechapem ako ti vychadza termin v polke decembra?Ja som si skusala vyratat termin porodu,ak by som bola tehu a podla poslednej MS 25.2 by mi TP vysiel na 1.12. 😕 Len sa este odhodlat na ten test 🙂 A tebe opat gratulujem 🙂
baby ja mam prvu dcerku 26.12.2004 a ked sa nam teraz zadari, historia sa bude opakovat🙂
@janulap ahoj,noo ved podla ms hej,ale pochybujem ze som vtedy otehotnela,kedze mm ani nebol doma a ked som si dala len tak 1 den ovu tak podla toho,len som skusala,len typujem...
@janulap tak sup sup urobit rano
@karinka2105 ved podla ms by si mala mat termin skor,nie v polke decembra.Ty si mala menzes dostat tusim den po mne...uz som asi domotana 🙂
Dnes ho uz neurobim,bola som v meste hned rano,uz som vypila aj kavu a ide na mna nadcha,tak ma ide porazit 😠
@elise drzim palce 🙂
@janulap uvidimeee podla doktora.mala by som ist buduci stvrtok,ale sestricka vravela ze to bude malinke,este tak uvidimee
Dievčatá gratulujem. Ja mám ešte len plodné dni pred bránou 🙂 dúfam bude drahý doma 🙂 a budeme mať decembrovčiatko 🙂 obaja sme decembroví to by bola sranda : )
Držím palce aby ste pekne potiahli až do decembra
@ludka77 ja som tiez decembrovaa.)
dufam ze sa to tu rozbehne zachvilkuu
ahojte, no ja idem zajtra ráno k doktorovi a uvidíme, či budeme decembroví alebo ešte novembroví 🙂
no, ahojte, takže ešte patrím k novembrovkám 🙂. všetkým vám prajem veľa zdaru, pohodové tehotenstvo a zdravé bábätká 🙂
@jojka1 ja mam termin 2.12,ale tiez si myslim ze to bude novembrovee
Ahojte no ja som mala dostať mrchu včera a neprišla ale uz som si robila test 23. A ukázal mi // síce druha bola slabá ale predsa tam bola tak dúfam že to bude ok a podľa toho by nám mal vyjsť termín pôrodu cca 5. December🙂)
@sestrickapg blahoželám 🙂
@jojka1 aj tebe blahoželám 🙂
super, ďalšie nové tehuľky, možno aj my budeme novembrovky, ktovie, uvidíme, kedy sa drobci vypýtajú von 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karinka2105 to si nejak skoro zistila nie??