takze mamicky a deticky sem sa!! 😉
aj ja citam 😉 😀
nemala som odvahu zacat dvojku, ja si dovolim iba tu jednotku zamknut 😀
jééj dvoječka, tak sa teda hrdo hlásim do klubu 😀
ahojte aj ja som tu to už sme tolko popísali? asi si to stiahnem do pc aby som mohla spomínať🙂
citam ako diva 😀
mate niekto nase tehu stiahnute? 😀 🤐
zuz aj ja by som naše tehu chcela do pc ak by sa niekto našiel pošlite po prosím aj mne 😉 rada zaspomínam 😉
sa vas tu uz nakopilo 😀
akatka,kedy pridas 😀 "bruskove" 😀 fotky?? 😉
haloooooooooooooooooooooooooooooooo... hlasim prichod! 😵
tak ale neže tu skončime na prvej strane hej? 😀 😀 😀 pri nasich prispevkoch...u nas nic nove, dnes sme boli cely den na vylete a sadam sem az vecer a to sa mi uz nic nechce.a cim bude teplejsie tym viac pochybujem, ze tu budeme co? 😅 😀
erika, napodobne 😀 aj ked ja sa este musim motat doma a dohliadat ked dorabaju kuchznu a hlavne po nich upratovat 😀
dnes uspech mam diodkove svetlo v kuchynskej linke a detske poistky 😀
uz nam chyba v kuchyni iba zadne sklo, horne dvierka, kos, jeden piest na vyklopnu skrinku, tycky do hlbokych zasuviek a potom este drobnosti 😀
ahojky 🙂
takze 2-ka je na svete? 🙂
zuz tak to uz vam chyba naozaj malicko 😉
my sme boli vcera na partizanskej....no ohromne to tam bolo ale straaaasne vela ludi a na buduci vikend by som chcela ist do ZOO
akatka pojdete aj na 3D ultrazvuk?
ahojte 🙂 takze zaciname pekne od prvej strany to je ale prekvapko a budeme tu kymnase deturence nebudu mat 15 nast a my stare babky 😀
oli na 3D sa nechystame, nejak nas to nelaka
dnes nasim slohli auto, druhe za dva roky, by som nekomu ruky odtala 😠
akatka, to je smutne, mojim svokrovcom ukradli minuly rok...
Boli sm s chlapcami v tatrach. tak chlapci maju za sebou vylet na Hrebienok a konecne aj prve plavanie v bazene. Musim nieco zorganizovat aby sme ohli s nimi chodit aj tu. zda sa, ze by sa im to pacilo
poznate nektora facebook.com? neviete ci sa da zmenit "meno"?
uz som na to prisla, jaj ale mi to v tehu pali 😎
kati v poho, ak dopali je to este dobre 😀
inak kedz pridete na ihrisko s Adamkom? 😉
inak kiwus, pridite aj vy este a snad pokecame 😀 snad sa ma nebudes bat 😀 ja jezibaba co tu zamyka temy a maze prispevky nevinnym a skomnym uzivatelkam 😀 🤐
zuzi napis kedy asi tam byvate a nekedy prideme ked sa zadari 😵
tak sorry ale toto 😀
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
🤐
kati, vzdy ked je pekne poobede a ak nemame iny program 😉 😀
ak mi v piatok na kontrole nepovie ze sa krcok velmi zhorsil tak nekedy urcite pridem aj ja 😉
konecne mame trojkolku doma, adamko si ju tlaci po celom byte a ked do necoho havaruje, ma z toho ohromnu radost 😀
hod uz neake aktualne foto aby sme ta s tym bruskom aj spoznali 😉 😀 ze ake velke mame cakat 😉
a drzime palce v piatok na kontrole, inak ako to Adamko prijma alebo est enechape? 🤐
no ked ja som sa uz dlho nefotila 😅 ale napravim to coskoro 🙂
no adamko vie ze v brusku je babo, rano ked sa zobudime mi ho chodi hĺadkat, pripadne mu dava vodicku cez pupok 😀 ale asi to nechape uplne, neviem naisto povedat
no ok, a pofot aj Adamka a netrpezlivo budeme cakat 😀 😉
Adamko musi byt zlaty ked sa takto stara o sestricku 😀
no nekedy jej dava riadne buchnaty 😀
brusko je uz vecsie, ale stale ziadny extra balon, asi hlavne preto ze ho mam velmi nizko a tak je velka cast vlastne "vnutri", podla tt by mi mala koncit maternica 2-3 cm nad pupkom a ja ju mam tak po pupok takze je dost nizko 😒
no vidím že musím napisať aby som vás vytiahla z 2.strany v spoločných termínoch 😠 😀
kati dobry dovod 😀
sme zasa spadli, no kde ste akde kecate? 😉 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pozdravjeme vas z tatier. aj ked som dlhsie nepisala, ja citam... 😉