Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
ahojte, mozno sa pridam aj ja, ale test nie a nie ukazat...
ahojte 🙂 zatial tak nesmelo 🙂 hcg zodpoveda na 3tt
tesime sa, lebo zatial je tu ticho 🙂 ale to sa casom rozbehne
Aj ja som si dnes nasla // 🙂 dufam, ze to vydrzime.
...potisku sa pridavam 🙂 a klopem,aby som to neuriekla...Ms nemam dostat az v pondelok,a dnes som si robila 25kovy test a je tam //,slaba,ale viditelna,dnes kupim 10kovy a uvidime zajtra rano 🙂 MM ma narodeniny,bol by to krasny darcek 😵
Ahojte.Tiez sa pridavam,vychadza mi to na 3.3. len to este nemam potvrdene lekarom,ale testy pozit.Bude to nase prve tak sa strasne tesim 🙂
@maculiatko28 @sue @1aduliatko1 tesim sa s vami a gratulka, len nech nam to vsetkym dobre dopadne, hlavne prve mesiace nech uz prejdu a potom to uz bude pohoda.
@besnota aj mne kalkulačka vyrátala termín na 3.3.2015 😉
baby boli ste niektora na hcg, mne vyslo v piatok 31, a lekar mi dnes povedal ze je to vlemi nizke, co nechapem kedze podla tbaulky to vychadza na 3tt, mam ist na kontrolne vo stvrtok
no mne vysiel pozitivny v piatok , hcg 10 je najnizsi
Baby tak ako pozerám, tak sme tu skoro všetky na 3.3.2015 😀 😀 😀 Aj mne to tak vychádza, zatiaľ to ešte nemám potvrdené lekárkou, ale tak snáď je všetko ok 😉 4 testy ukázali dve // 🙂
ahojte, ako nás tu pekne pribúda...ja som ešte u lekára nebola 😉 robila som iba jeden tehotenský test pred 4 dňami a ten vyšiel pekne pozitívny (žiaden duch), ešte skúsim 1 o týždeň, či čiarka zosilnie.
Ahojte 🙂 tak testy som robila každý deň od soboty a čiarka silnie, tak verím, že už patrí sem... termín pôrodu by mal byť 9.marec 2015 🙂 (posledná MS bola 29.5., ale mám 32dňový cyklus, ovulka bola pred 15 dňami...) ...k doktorovi pôjdem až na budúci týždeň asi v utorok 🙂 dúfam, že dovtedy to bude už úúúúplne jasné a isté 🙂
Tak ja idem k doktorke 18 teho a teraz v pondelok na krv🙂 tak snád bude všetko ok, lebo som bola minulého týždna a zatiaľ bol len vak.... 😎
Super krasne nás pribúda
Ja idem zajtra na kontrolu, lebo som mala cystu aj som krvácali minuly týžden
Teraz somrobila test a teda poriadne koľajnice, dúfam, ze bude všetko ok
@zuzuzuzu13 drzim palce, pozeram, ze uz mas 4 radosti, 🙂
ahojte. pridam sa aj ja na gyndu idem v piatok testy jasne tehu a datum na tehu kalkulacke vyratany na 7.3 2015 🙂
Jej ale nas tu uz je, krasne sa rozrastame 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozno sa pridam, kedy mas termin, uvidim buduci tyzden na kontrole