Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
Ahojte kočeny ja mam termin 7.6.2016 asi☺aj vas tak poboluje stale podbruško a vaječniky?
Pardon nie 7.6 ale 7.7😄
Ahojte. Ja mam termin 21.6 .😊
Ahojte baby, ja mám termín plus mínus 5.6. 🙂
Ahojte, ja mám termín až ku koncu júna... Mavate tiež bolesti V podbrusku alebo také pichanie?
áno áno ja mávam..je to akoby pred menštruáciou..je to kvôli tomu že sa rozťahuje maternica 🙂
kočky je tu niektorá, ktorá bude rodiť v Trenčíne? 🙂
Ja uz nebudem rodit nikde :(potratila som v 12tt babatko prestalo rast ,vcera som bola na cistenie . vraj sa tonstava kazdej druhej ..som velmi smutna...drzim vam vsetkym palce nech sa vam narodia zdrave babatka a mate vsetko bez problemov .Snad sa my to podari o nieco neskvor ,hovori sa ze po cisteni by malo byt dalsie tehotenstvo bez problemov tak us len cakat..Drzim vam palce 🙂
Dakujem velmi pekne budem informovat🙂 Je to velmi smutne.ale co citam naozaj sa to stava dost casto v tejto dobre,ale stale nechapem preco v minulosti to tak vobec nebolo...Uz len cakat.
☹ aj mňa to veľmi mrzí...prajem Ti,nech sa čo najskôr dáš dokopy a budeš znova tehu....silno držím palce.
Dakujem moc 🙂Dufam ze sa tak aj stane 🙂
potrat a celkovo zdravotné problémy sú nočnou morou nejednej čakateľky a bohužiaľ táto doba je tak stresujúca, že naozaj veľa žien má problémy.... treba však myslieť pozitivne a verím,že sa to podarí..my sme sa snažili 2 roky.
PS: poslala som Ti niečo 🙂
Dakujem a este raz dakujem :-*
@kikia99 ja som si tým prešla vo februári
@kikia99 týždeň som ležala V nemocníci lebo som začala veľmi krvacat, aj keď sa V nemocnici snažili, každý deň mi pichali všelijaké injekcie aj tak sa nepodarilo zachrániť, strašne som plakala aj teraz sem tam na to myslím, je mi smutné, ale teraz znovu čakáme a dúfam že sa nič podobné nestane
To mi je luto.Uz som doma v nemocnici dopadlo to velmi dobre aj ked som sa bala.Zivot ide dalej musime to zvladnut a ano pocula som ze ked nieco take prekonas to ide bez problemov a aj je vsetko bez problemov tak sa budem modlit 🙂 V podstate sme nemali problem! Zo snazenim ani s prvym hned na prvy sup ako sme sa rozhodli podarilo, aj ked to dopadlo ako dopadlo ☹ .Dakujem za povzbudenie.
Ahojte dievčatá, ako rastiete? My už máme 6cm... Termín 27.6.16
Ahojte,
my máme 10,4cm - 17.týždeň - + 1kg 🙂 sme krásni zdraví a tešíme sa v januári na morfologický ultrazvuk. 🙂
Želáme Vám krásne a požehané Vianoce 🙂
Termín pôrodu : 9.6.2015
ahojte,ja ma termin 30.6.2016 tesim sa ale aj bojim...
Ahojte ja mam 21.6 termin
Ahojte ja mam termin 16.6.2016 🙂 uz savelmi tesime
Ahojte.My mali by sme rodit 9.06,zatial je vsetko ok,o tyzden idem na sono a mozno sa konecne ukaze aj pochlavie.
Dceru mam z juna(21.06)a zela si aby sa narodilo aspon na jej meniny(3.06)ked,ze do narodenin urcite bude uz vonku😃
Ahojte, my ideme vo februári na morfologiua dúfam,že sa dozvieme čo to bude, už by som to rada vedela 🙂
@milli1410 - odkial si? máš blízko FN TN?
Ano mam blizko Tn.a myslim, ze podla foto sa pozname, lebo sme obe z Nemsovej.
ja mam termin 21.6.2016 no už som pribrala 13kil a dnes som zistila že už neobleciem ani jedne nohavice ktore mam ☹ takže najvysi cas ist kupit niejake tehotenske veci 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahooojky,
ja mám termín pôrodu 9.6.2016 🙂 a gratulujem ku bábätku 🙂