Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Ja sa pridávam :D čakáme druhé 👶 vychádza to zatiaľ na apríl tak uvidíme 🙂
ja ties mare alebo aprili
Ja sa tiež pridávam apríl vychádza 🙂
Caute babulky, ja som si dnes spravila prvykrat test, vysli // druha taka slabucka, az sa mi nechce uverit po takom dlhom case cakania. A bojim sa si robit druhy 🙏
Ale teda termin 11.4. 😉
Drzme si palce ❤
Ja sa pridávam ale apríl nevyšiel tak snáď vynde máj 🙂
Caute baby, ako sa mate, co nove? Ja si robim uz treti den rano test, druha ciarka stale rovnaka, slabsia. Nezufam vsak, pribehy som citala ohladne testov vselijake. A uz tusim radsej ani nebudem testovat, nech sa neznervoznujem.
Mate uz aj nejake priznaky? Ja som vcera bola v kine a myslela som ze umrem jak mi smrdela susedova omacka k nachos 😒😎 ale inak.... unava jak slak, obcas silna zaha, mam pocit ze som castejsie hladna, pobolievanie v podbrusku stale ako pred ms. Okrem toho tusim nic ine zatial.
@yennn inak hcg stupa vraj kazdy druhy den,tak netestuj kazdy,ale myslim,ze v tvojom pripade nie je o com🙂moze to byt znackou a citlivostou danej znacky alebo aj tym,ze kazdej zene inak stupa hcg..co tu pisali baby,ze niektorym test ukazal az tyzden po meskani,mne ukazal ducha uz 5 dni pred MS..takze tak
Baby ako sa cítite? 🙂 Ja by som non stop spala :(
Tiež sa k vám rada pridám po roku sa nám konečne zadarilo 😀 aj keď som mala strach nakoľko som mala normálne menzes a keď mi skončil zas som začala krvácať s krvi zistili ze som tehotná.tak isto mi berú krv každý druhý deň či hcg stúpa
Este mam 5 dni do MS, čiarka sa objavila uz pred dvoma dňami a silnie.
Tak dnes mi hcg kleslo s 1200 na 850 ☹ ☹ ☹ urobili mi kyret a idem domov už druhý za posledné 2 roky zbláznim sa
Ahojte aj ja sa k vam asi pridam🙂TP vychadza na 15.4.2018. Zajtra idem prvykrat na kontrolu tak dufam, ze vsetko bude v poriadku. Doma mam skoro rocne dievcatko takze to vyzera, ze buduci rok bude u nas veselo🙂😁
@mimkaa10 ja to mam rovnako ako ty.Moja dcerka ma 9 a bola som slobodnou maminou takmer 8 rokov.Teraz uz vyse roka mame milujuceho muza a otca a cakame spolocne miminko.Velmi sa tesime len mna ubijaju neskutocne nevolnosti od poobedia do noci.Nic neudrzim v sebe.Len nech to uz prejde.V pondelok ideme k doktorovi tak snad nieco predpise.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahooj no po roku aj pol uz aj ja by som chcela 😏🤷🏻♀️drzime si palceee✊🏻