ahojte lamacanky, ozvite sa 🙂 🙂
ahoj.. ja som sice dubravcanka, ale to je ako kamenom dohodit.. 😉
lenocka, ja som rodena lamacanka, aj ked uz par rokov byvam inde...
vela ich tu vsak asi nenajdes 😀 , tak skus trochu mozno vseobecnejsiu temu: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
aj ked, tiez to tam prilis nezije 😅 😕
mas pravdu moc to nezije i ked vyjdem na ulicu a same mamicky a tehulky sa tu u nas prechadzaju po uliciach...ale asi moc nebludia po konikovi 🙂 som myslela ze to trosku rozbehnem 😀
http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=353196
Baby pliz podporte, poslite dalej... dak.
ahoj, tak ja som z Lamaca a aj tu byvam! Momentalne hladam maminu na MD hlavne k mojej 10mesacnej dcere na opateru - flexibilne, cca 3-5 dni v mesiaci, od jesene. Lenockaaa, neviem, kolko ma tvoje babo, no v pripade, ze sa pohravas s myslienkou trocha si privyrobit a mas este i dost energie, ozvi sa, budem rada, ak sa i stretneme osobne.
dharna ak hladas opatrovatelku, daj si inzerat do bazaru, do sekcie sluzby nefiremne
haloooo baby je tu niekto z lamaca??????? 🙂 🙂 pokus o ozivenie tejto temy 😅
ahoj lenockaaa a ostatne obyvatelky lamaca 🙂 (ne)nahodou som sem zabludila... este sa gulame ale verim ze o mesiac ked bude krasne jarne pocasie sa uz budeme kocikovat...
joooj tak super dufam ze ti tieto posleden tyzdne rychlo ubehnu....v lamaci sa tusim rodia len dievcatka... 😀 tak sa urcite ozvi ked uz nebudete 2v1 teda ako nie ze by si dovtedy nemohla 🙂 a si rodena lamacanka alebo pristahovalec ako ja? ja sice nie z daleka...z dubravky 🙂 🙂
😀 pristahovalec z Dlhych Dielov a este pred tym z Dubravky (0-6r). V Lamaci od januara 2008 a penve dufam ze tomu tak par rockou aj zostane... Ako vidis, drzim sa stale v tom istom kute BA.
aj ja tak...mne sa tu paci v lamaci...no vela som aj v dubravke mam tam viac kamosiek...a predsa vo dvojici sa aj lepsie kocikuje 🙂 po dvoch mesiacoch kocikovania v lamaci uz som presne vedela co ma kto na balkone hihi 😀 😀
a chodievas aj do lesa? das si tu namahu hore kopcom? 🙂
v lese som este nebola lebo Dominika mi nevyrzi tak dlho v kociku ale ked bude teraz teplejsie tak by som chcela vyskusat je to pekna prechadzka a dobre je ze sa s kocikom dosatnes az na kacin 🙂
no mna prave to kocikovanie smer les laka.. a tesim ze mame termin takto na jar ked uz bude dufam teplejsie aby som aj bumbat mohla dat vonku keby bolo treba 🙂 ale kym sa odhodlam do toho kopca.. tak nejaky ten mesiac po porode asi bude musiet ubehnut myslim...
Ahojte bambulky z Lamaca, chcem sa vas opytat, ake mate skusenosti s MUDr. Durmanovou...dakujem 🙂
Breslerka, dobre, ja k nej chodim uz skoro 28 rokov sama so sebou a teraz s Bubacikom tiez. Je strasia a skusena.
Dakujem pammy, ja k nej tiez chodim, len raz som mala taky pocit, ze je taka az prilis pohodova, ale inak ma zatial vzdy ukludnila a celkovo mam tiez pocit, ze ma nadhlad a skusenosti.Len napr. ked mi vysvtelovala, ako zavadzat prikrmy, tak to bolo takym supom, ze keby som si o tom necitala, nic neviem a velmi staru brozuru mi k tomu dala....tak len tak ma napadlo, ked som tuto temu zbadala, ze ci to bola skor nahoda......ale dakujem
Mne tusim nedala ani brozuru 😀 Tiez to bolo ako z rychlika, asi predpoklada, ze si naozaj o tom studujeme. Mozno niektorym, o ktorych ma pocit, ze si velmi nestuduju, to vysvetluje podrobnejsie, neviem...
Ale my Vas tusim pozname, vy ste sa vela nosili v manduce, ci sa mylim? 😵 🙂
No ano, v lete vela v manduce 🙂 , ja si ale podla tvojej fotky (mozem tykat, ze? 😉 ), akosi nespominam, hovorili sme spolu? 😀
Pammy, asi uz viem, kukla som tvojho Bubacika:O))) v albume
Nehovorili sme spolu, iba som Vas casto vidavala. Ja som ta spoznala podla fotky 🙂
Ahojte, oživujem tému?? 😀 no my čakáme v marci nášho drobca, tak snáď budeme mať nejakých parťákov na prechádzky - aj keď budú starší, to neva, sa priučíme 😉
ja som lamačanka od mojich 2rokov, takže akoby rodená 🙂 určite sa ozvite podaktorá - ja keď chodím do obchodu a k lekárke, tak vídavam tooooľko mamičiek a oteckov s kočárikmi, že až.. ale tak verím, že pri mimi nie je toľko času chodiť na koníka 😉 😉
Ja nie som z Lamaca, som z Tatier (do 18 rokov som byvala v Tatrach-Tatranska Lesna a Matliare), potom som odisla na VS do BA a uz skoro 10ty rok byvam v Lamaci, aspon 1 miesto v BA, kde mam uzasne les pod nosom, ja bez prirody neviem zit 😉 , veeeeelmi sa mi tu paci, ale teraz, ked je mala uz vacsia, by som privitala, keby tu bolo aj viac dajakej ACTION, kedze mala je aktivna aked idem s nou von s kocikom, tak sa nudi, ked nic nevidi, preto musim chodit k ceste, aby aspon na auta kukala, to ju bavi 😀 Dufam, ze v lete sa to tu zas viac rozbehne a viac ludi bude po vonku....
Silvia7, aj mne sa mala narodila v marci, je to super termin 😀
Breslerka - no lamač aj mne príde taký príliš kľudný - aj keď verím tomu, že v neskoršom veku mi to bude len a len vyhovovať 😀 a do materského centra nechodíte?? ja som tam bola cvičiť raz zatiaľ a tam aj prednášky a aj herňa, zlaté, malinké ale zlaté to tam je, no a na prednášku prišlo celkom dosť maminiek s mimi 🙂) ale tak leto je predsalen živšie, to budú všetci vonku.. ale mohli by tu v lamači spraviť niečo na oživenie 😀
Mne praveze vyhovovalo, ze Lamac je taky kludny, kym som nemala babo, aj dovtedy som bola happy, kym mala bola uplne malinka, lebo na spanok potrebovala vonku klud 🙂 , ale teraz, ked je vacsia, zistujem, ze by chcela viac cinnosti okolo seba vidiet, inak sa nudi a place, ked je vonku, je to proste Duracelko 😀
Praveze ma stve, ze nemam kedy ist do MC, lebo mala akurat vtedy spava, ked je babatkovo ☹
Silvia 7, ty mas termin, ked sa narodil moj ocino 😎
Ahojte, ja som rodena Lamacanka 🙂
Mne vyhovuje, ze je tu vela zelene a klud, ked potrebujem action, idem do mesta 😅
My sme v MC boli asi 2x, ale teraz taktiez spava okolo 15.00, takze to nam nevyhovuje. Spime este 2x do dna.
Pammy, ja bez zelene a kludu neviem zit, ale nasa mala sa nudi, ked sme von a ked sa nic nedeje, nechce byt v kociku a placeeeee.......maximalne mi tam vydrzi kukat 30 minut
Neboj za chvilu bude behat a uz sa nebude nudit, bude objavovat veci po chodnikoch, atd ... a kocik uz nebudete tolko vyuzivat. Vsak uz bude zachvilu aj jar, to bude fajn 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no haloooo zienky kde ste vsetky 🙂 ??