ahojte maminky, hladam babatka narodene v roku 2010-ako moja februarova babika 😀
podte na debatku tuto 🙂
velmi sa na vas tesim..sup sup 😵 😀
ahoj moj syncek sa narodil v januári 2010
Ahoj, Tatiana. Ja som z PO, ale moja dcérka má už 8 mesiacov. Narodila sa v septembri 2009. A Ty zrejme chceš iba rok 2010. 🙂
ahojte pridavam sa som tiez z po a moj drobcek sa narodil pred 3 tyzdnami 🙂
Veľmi sa to tu nehýbe. Rozbehneme debatu? 😉
gabinka 79 tak rozbehnime lebo fakt je tu dost mrtvo 😖
@delisak ja by som poradila nieco na mozog!!! to myslis vazne???????????????????? 😠
jeeeej 😀 😀 😀 baby ja som zalozila temu a nikto tu nechodil, tak som myslela ze som jedina baba z po s dietatom 😀 😀 😀
jeeej caute vsetky
delisak dovidenia
ano, ja som zalozila temu,uz skor ,ked som tu bola nova, teraz uz som stara konikarka , 😀 😀
a myslim ze kazda tu moze byt...tie co este nerodili, postrasime trosku, nech sa boja (hviezdickamaria 😀 😀 😀 ) ..tie co maju starsie deticky postrasia zas mna, co ma este len caka 😀 😀
... tak sa tesim na vas 🙂 😀
ja som uz rodila - dokonca dvojicky, takze mna uz nenalakas 😀 no bohuzial deticky nemam 😔
@hviezdickamaria ty budes riadne cislo maminka 😀 😀 😀
a z ktorej strany po si???
som zo zapadnej strany 😀 - sidlisko III 😎 a ty?
no ja som od teba pekne daleko 😀 presne z opacnej strany..tak si tipni... maximilian 😀 😀
tipujem sekcov 😉 a co znamena maximilian? 😕
noo super , tak tak sekcov 🙂 to bola pomocka..maximilian---akoze blizko maxu som 😀
takze ty tehulkujes este, nooo,,tak pekne uzivaj uzivaj🙂 si studentka? ci mamina dvojciat? 😀
nie som studentka som pracujuca, momentalne doma na rizikovom 😉 tie dvojcatka mam v nebicku a okrem toho este jedno dietatko, takze troch anjelikov mam, takze ano som mamicka 😀
naozaj? ☹ verim ze sa dockas aj ty maminka 😉
pozeram 16tt, co toooo do 40tt.. 🙂 Klariku mas krasne vybrate...aj mne sa pacilo to meno 🙂
no tak ja ani nerozmyslam, zeby sa to uz teraz nepodarilo... citim sa bajecne a uziivam si to 😎
tvoja nelinka je prekrasna 😅
tak si to len uzivaj, ja vravim ze ani neni pravda ze ja som bola tehotna, este pred polrokom 😀
zbehlo to, ,,a este ako to teraz leti 😀 no co ti poviem, malinka je moje zlato najzlatsie najdrahsie , keby som mohla zjem ju aj s plienkou 😀 😀
Dievčatá, práve cestujeme na víkend k rodičom. Ozvem sa Vám v nedeľu/pondelok. Dúfam, že dovtedy tu budete. 😀
stale pridem ked tu nikoho niet 😖
ahoj susanita, prave som dosla z vonku 😀 😀
jeeej, ty mas take este malinkate babatko 😉
@gabinka79 jak ti fajne, my tento vikend nejdeme,,,babka chora ako pes 😀
takze o obed sa bude starat muz , nie starki 😀 😀
tatianka ano este ma len 4 tyzdne taky drobcek maly ale ty uz aku kocku mas 🙂
no ano, tak nasa je uz valibuk 😀
my sme akurat dosli zvonku, to su extremy riadne..ked neleje a nefuka, tak je dusno ako v pekle 😖
a vy ste odkial??? 🙂
no ja som povodom z po byvam v niznej sebastovej ale dlho sme byvali na sekcove
idem aj ja este trosku dat maleho na terasu do kocika kym este ako tak svieti slniecko 😎
tak neskor sa tu zastavim mrknut 😉
zatial papa
Ja som už online. 😀 A Vy ste kde? 😉
@gabinka79 ahoj gabi... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ta co tatiana 😀 nikto sa k tebe velmi nehrnie??? 😒
ja som z PO, ale babatako este len cakam 😅