Ahojte buduce mamicky 🙂 tak kolko nas je prelomovych August/September 2016? Zelam stastne tehulkovanie vela zdravickaaa obom 🙂
@lleall1111 jej som rada ze sa dakto ohlasil a kolkeho ti vyvhadza??? a gratulujem 🙂
@nikushka2012 12.9. tak som zvedavá
no my mame termin 21.8,30.8,2.9 tak uvidim podla som o 2tt ideme na poradnu 🙂
@lleall1111 🙂
@nikushka2012 ja o týždeň a pol..na budúci piatok sa chystám...tak som zvedavá aj na dajaký ten obrázoček 😉
@lleall1111 ja uz som nase srdenko videla 🙂 je to najkrajsi pocit 🙂 a v kolkom tt si???
@nikushka2012 ešte len v 6tt a nejaké drobné
ja si dnes našla // :D po dvoch rokoch čakania v septembri 2015 potrat :( držte nám palce
@simonnna Jejooo gratulujem a drzim pasticky 🙂
@simonnna držím držím.. 🙂
ja mám tiež termín v septembri 🙂
Tak my máme termín na 30.8 , ale myslím si že to bude 2.9 neviem prečo mi stále dačo hovorí že to bude september no :Da ste tu nejaká z Považskej Bystrice ?????
Milé budúce mamičky,
s radosťou by sme Vám chceli oznámiť, že v termíne august - september 2016 pripravuje Svet zdravia Galanta v spolupráci s televíziou Markíza krásny projekt “Babyboom”.
Vďaka tomuto projektu aktuálne prebieha rekonštrukcia časti pôrodnice tak, aby ste vy, budúce mamičky mohli spolu s nami zažiť zázrak zrodenia nového života v príjemnom, modernom prostredí a k dispozícii mali všetko, čo k pôrodu v 21. storočí prináleží. Bude nám cťou, ak sa k nám pridáte a o tento zážitok sa s nami podelíte.
Tím televízie Markíza rozumie tomu, že pôrod je intímna udalosť, ktorú treba rešpektovať a pristupovať k nej maximálne citlivo.
Radi by sme Vám zodpovedali všetky otázky a v prípade záujmu Vám priblížili honorárové a ostatné podmienky projektu “Babyboom”.
Neváhajte a volajte na telefónne číslo: +421 911 700 239,
alebo píšte na mail: rodina@markiza.sk
Ďakujeme!
Tím "Babyboom"
Je tu niekto20 september?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja pravdepodobne september...teda ak sa niečo nepokazííí.. 😉