Aprílovky 2025

21. aug 2024

.

rebeka1211
21. aug 2024
marysibley
28. aug 2024

Ahojte sme tu už nejaké aprilovky ? Ako zvládate prvé mesiace ?

47katka47
5. sep 2024

@marysibley dobry den, aj my budeme mat v aprili 2. Ak teda vsetko klop klop vyjde 🙂

Rovno to vyuzijem ak mozem,
Idem si po rady, v 9.tt ideme na zemiakovu brigadu ako kazdy rok. Mame uz 2 rocneho syna, ja sa nemozem s nicim natahovat , no nik este nevie , ze som tehu kezde som rizikova.

Preto si idem po napady a rady ako sa tam len motat ale nezbierat zemiaky a nenatahovat sa s kyblami.

Viem, najlepsie je ostat doma ale ideme cela rodina aj manzel musi ist pomoct svojmu otcovi zdvihat tazke vrecia, ja tu zas sama s malym nemozem ostat pre istotu tyzden…( este ku tomi tam bude mat syn oslavu narodenin, torta, zakusky su objednane)

Napadlo mi, ze by som povedala ze ma seklo v chrbte a som po - masazi ale este to nieje ok ale pride mi to slabe, kedze dalsi 3 ludia okolo 60 tky maju problemi s chrbticami a idu makat ako kazdy rok…

Dakujem za kazdy napad 🙂

marysibley
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaszan
5. sep 2024

@marysibley áno 21.april keď bude všetko v poriadku

danniey
7. sep 2024

Ahojte baby, mam na predaj vecicky po mojej majovke, postupne nahadzujem ak by ste niektora mala zaujem 🙂

viki911
30. sep 2024

Ja 1.4. 😁 Nitra mám tu niekoho ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre