Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂
ja by som ten nazov prepisala na APRILOVCATKA 2014 lebo toto mi akosi kole oci a gratulujem vsetkym tehulkam s terminom april 2014
Fuha,to uz az takto?ozaj to rychlo leti ten cas keď uz je tu aj apríl 2014🙂,gratulujem
ahojte,co tak urobit sukromku?🙂
Ahojte všetky. Dnes som si robila test a je pozitivny. Podla poslednej menstruacie mi termin vychadza na 5.4.2014, tak sa pridavam do tejto temy. Su tu nejake ďalšie nadejné maminky na april 2014?
trochu je to skoro, ale co... 🙂 mne to vychadza koniec marca- zaciatok aprila. co sa mam roztrhnut? 🙂 tak sa najskor uvelebim tu.ja uz mam po testoch, aj po krvi, a sono. kedze mam geneticky zistene riziko trombozy, za sebou 2 potraty, a 37 rokov, uz aj picham Fraxiparin do brucha a vegetim na PN 🙂 a tesim sa... tak ako vzdy 🙂 nikdy nevieme ako co dopadne, ale nikto nam nesmie zobrat tu radost 🙂
aj ja chceeem 🙂
Vyzera to aj u mna na tehotenstvo, zatial nepotvrdene - ved je na to este skoro,no ale tak - pridavam sa 🙂
@alexandrag1 sukromku urcite, ale az ked sa nas nazbiera, ci uz teraz chces?
@monikafilip
@majka1981
@stella33
ahojte,tak vam gratulujem tiež 🙂 ja sa este k dokimu nechystam mozno tak za dva,tri tyzdne,skor to nema vyznam...ale hodnu kopku testov mam už poodkladanu 😀 budem rada ked sa raz zmenime na sukromku predsa len nemusi kazdy vediet skor nez napr rodinka,co sa tu na mk stava dost casto...
@alexandrag1 aj ja pojdempravdepodobne az o dva tyzdne k gyn. Dovtedy dufam ze nenastanu Problemy a budeme uzvidiet aj srdiecko. Sukromku mozeme zalozit.
@majka1981 a vies ju zalozit?lebo ja nie 😝 ved vlastne temu bude ukazovat každemu,nie?a kto chce sa prida 🙂 tykať si možme?
@alexandrag1
ahoj, aj ja sa pripajam za sukromku. Ale neviem ju zalozit a vlastne ani ako sa pridat. Tak prosim o vysvetlenie pre amatera - na modrom koniku som zatial neprispievala, len obcas sledovala niektore témy.
@monikafilip ja som na mk sice uz nejaky ten cas ale so sukromkami nemam skusenosti.popytam sa dievcat na fore a dam vediet🙂
Baby ja uz viem, ako ju zalozit, len ma nenapada dobry nazov 😀
dajte neake priklady a ja ju zalozim
@majka1981 ved Aprílčatká 2014 neznie zle 🙂
@majka1981
Aprilčatká 2014 je milé, ja súhlasím.
Som tu nová.Takže neviem čo je súkromka, aké sú jej výhody oproti bežnej diskusii, ale hádam sa chytím 🙂
sme tu aj my, termínik podľa ovu je 8.4.2014 a zajtra sa objednávame ku dokymu 😉
@alexandrag1 som za 🙂
@majka1981
@alexandrag1 baby, ja teda nie som aprilova cakatelka, ale teda uz som na mk nejaky piatok a bola som vo viacerych sukromkach a konkretne Decembrovky 2013 som zalozila 🙂
tak aby ste len vedeli - je bezne pockat aspon dva mesiace (teda vo vasom pripade niekedy minimalne do konca augusta) vo verejnej skupine, nech sa prida co najviac cakateliek a az potom zakladat sukromku, lebo ta NIE JE verejne viditelna - teda vidia ju LEN jej clenky, takze tie ktore v nej nie su ani nemozu poziadat o pridanie, kedze o nej nevedia a nevidia ju a nevedia si ju ani najst v zozname skupin...
To by potom jedine musela nejaka z vas pravidelne chodit do tejto verejnej skupiny a vsetky, ktore sem pridu automaticky prehadzovat do sukromky a teda im to aj oznamit, ze uz v nej su (inak mnohym ani nenapadne, ze su v nejakej sukromke - poznam to, kedze tu nasu vediem uz 5ty mesiac 😉 )
a teda bola som uz v 5 roznych sukromkach co sa terminu porodu tyka a vzdy sa cakalo s vytvorenim sukromky aspon mesiac, zvacsa az dva od zalozenia verejnej skupiny 😉
samozrejme je to na vas, ako sa rozhodnete, len som chcela poradit 😉
drzte sa (a mimochodom ja som narodena 5.aprila, takze mam vzdy k aprilovkam velmi blizky vztah 😀 )
Tak co maminy, ako sa citite? 🙂
Jeeej ze april 2014 😉 dievcata silno vam drzim palce 😉 my sme takto pred rokom zamiesili nasho tretieho 😉
milé maminky aprílčatiek 2014 😵
ja som takto pred rokom tiež zakladala tému pre apríl 2013 a dnes už v nej máme krásne 3-4mesačné pokladíky 😵
prajem vám, aby vám to ubiehalo hladko, krásne a aby vás na konci čakali tie najväčšie zázraky života 😉 🙂
@alexandrag1 ahoj pisala som jej a nic... skusim este tu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hotshot už su aprílovkyyy? juj mne to príde ako včera keď sa zakladali marcovky 😅 ale každopádne gratulujem 🙂