Ahojte kocky, hladam nejake buduce maminky s podobnym terminom porodu ako ja. Nemam v okoli ziadnu kamosku, ktora by cakala babo a kedze by som nerada zostala asocialna, hladam aktivnejsiu sparing partnerku nie len na kocikovanie, ale aj na nejake aktivity po porode. Nie len na reci o plienkach a kojeni 🙂
Pokial sa niektora z Vas so mnou stotoznuje, budem rada ak sa ozve/te 🙂
P.S. Aj ked to znie ako zoznamka, myslim to vo vsej pocestnosti 🙂
Ahoj,j mám termín na konci júla 2014 a tiež nikoho v najbližšom okolí nemám 🙂 🙂
@ankaru ahojte baby ja tiez v Bratislave nikoho moc nemam a maleho cakam tiez nakonci jula ako ankaru🙂
Ankaru ty si z dubnice?
@babika23
@rudimental
@ankaru
@viksi caute baby, ja som dost sportovo aktivna, takze hladam baby na nejake aktivity s drobcami (plavanie alebo joga s detmi) ale aj bez nich. Byt mama bude urcite super, ale stale som zena a potrebovala by som sa dat po porode doporiadku a vzajomna motivacia niekedy urobi vela. Alebo vybehnut si len tak na kafe na pokec. Pripadne nejake vylety. Moj muz je tiez taky s vrtulou v zadku a je to predsa ine, ked idete napr do tatier skupina s detmi ako ked ste tam sama s kocikom 🙂
@evitka83
Cauko, ja som aj za plavanie aj za jogu, nie som extremne sportovy typ, ale urcite sa budem chciet dostat po porode do povodnej formy. V zime som chodila plavat do hotela Nivy aj pocas tehotenstva, teraz ked je pekne tak sa radsej prechadzam. Paci sa mi aj cvicenie s babatkami na Kuchajde alebo v Sade J. Krala Mama fit, len toto leto to asi nestihneme. Ja uz som na materskej, takze ani kavicka dovtedy by mi nevadila 🙂
@rudimental odkiaľ si na to prišla?a ty si odkiaľ?
Ahojte baby 🙂. Ja mam termin na zaciatku augusta. Som sice v Pezinku ale doma by som sa asi zblaznila tak kludne sa k vam pridam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja mam termin na konci juna 2014, moje kamosky maju uz tak 2-3 rocne deti, takze aktivna kamoska s podobnym terminom by sa mi hodila 🙂