Ahojte zienky.
Zvazujeme kupu bytu v Horskom parku, no ked sme sa tam boli prejst, prekvapilo nas, ze lokalita postrada akukolvek obciansku vybavenost-obchody, postu, lekaren... Ako sa vam tam zije s detmi? Je tam dostatok ihrisk? Neprekaza vam kopcovity teren? To musite brat vsade auto, ked chcete ist co i len na drobny nakup? Lokalita je uzasna, ticha, no byvame v Ruzinove, ktory je perfektne obciansky vybaveny, tak ci by to nebol az prilis sok pre nas.
Vdaka za kazdu jednu odpoved 🙂
@angelyana akoze nechApem tak negativny prispevok od @meluela, ale ma pravdu s tymi autami, a ze by sa lepsie mojli starat o okolie. Ale kazdy ma svoj nazor, komu sa tu nepaci nemusi tu byvat. My byvame nad hradom. Lokalita horskeho prku je jedna z top v Ba. Co sa tyka teba ako mamicky- na drotarskej mas terno, na zaciatku horskeho parku zaciatok ul. Prokop velkeho mas potraviny tzv. Drevak. Kupis tam zaklad. Horsky prk ma tzv. Horaren s ihriskom. Mas sa tam kde prechadzat- horskac, slavin, kopce mne nevadia, aspon nemusim do fitka a mam top postavu😂😂. Ihrisko najdes este v areali ZS mudronova, na Tichej, na Hrade, a malinke aj na mudronovej ako je Bonaparte. Je pravda ze je tu malo ihrisk. Postu najdes aj na konci budkovej. Smerom dolu ku tenisovym kurtom. Aj tam je ihrisko v areali kurtov malinke. Mas vsade blizko, spoje do mesta a z mesta. Auto. Sa tiez dostanes vsade ak mas. Na kazdom rohu mas statne ale aj sukromne skolky. Skolu na mudronovej. Mne sa tu paci ale my ked sme tu vyrastali na Budkovej bolo volakedy top ihrisko- ale nasi poslanci seru na nas a uz dlhe roky je zrusene
@angelyana a ak mas auto- blizko mas kaufland, tesco, cubicon vsetko 5 minut autom. A na zeleznu studienku prejdes aj peso. To je kusok pesi. Zavisi na ake prechAdzky si zvyknuta.🙂
@zuzanka9999 ved to... vsade musim brat auto. Asi som uz velmi rozmaznana z Ruzinova, kde je vsetko na peso. Bolo to fakt uzasne byt v takom prostredi, kde som pocula len vtaciky spievat, no, bohuzial, nie je to vsetko:/ Neviem si napr predstavit jedno dieta v kociku, druhe na bicykli v tom kopcovitom terene. Jedine schoone ihrisko sme nasli v Horarni, ale to mam pocit, ze tam boli vsetky mamky z Horskeho parku:D Len fakt nechapem jedno: tolko rezidentov a ziaden obchod. Ci su tam drahe prenajmy alebo co... Divne cele.
@meluela
@angelyana my tu byvame zatial bez baba ale uz ho ocakavane. Byvame na druhej strane Hp- ako je hlboka, cize do mesta je vsetko blizko aj na pesi aj autom. Ja som spokojna, uvidime ako bude s babom🙂
@angelyana Ako ste sa nakoniec rozhodli? Teraz riesime to iste. Mame dve deti 3 a 5 a psika a ci sa prestahovat z Ruzinova, alebo ist do vacsieho bytu v prirode na Drotarskej ceste na kopci, Ta obcianka vybavenost je super, negativa Ruzinova su tie mini stiesnene byty, aj ked maju viac izieb a parkovanie je v 2019 uz tiez dost problematicke... v horskom parku je ho stale dost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@angelyana ihrisk malo, vela psov a ich nezodpovednych majitelov, obchody treba ist autom alebo vliect z mesta preplnenym trolejbusom (inak na pesi len par mensich drahych potravin resp. vecierok), posta c.1 na nam snp (vzdy rada na 0.5h-1h), byva tu vela zbohatlickych sebeckych idiotov, stare mesto sa nestara o tuto lokalitu - vsetko minie na turisticke casti dolu v meste, bordel s odpadkami, rozbite chodniky plne zaparkovanych aut, kopce su fajn na chudnutie a pekne vyhlady, ale neda sa dobre bicyklovat (ani deti)
su aj pozitivne stranky, ale o tych asi vies 😉
kebyze je na mne, asi by som ruzinov nemenila