Zvažujeme sťahovanie do PEzinku. Budem vďačná, za vaše pocity z tohto mestečka. Aké sú tam škôlky, školy, atmosféra a ako zvládate dochádzanie do BA. Ak tam bývate menili by ste?
@adawada ahoj, byvala som v PK dlho, od svojich 20 rokov (sama bez rodicov, original som z TN) 15 rokov, bola som spokojna, dochadzanie do BA sa da zvladnut nie je to tragicke. Ci uz busom, vlakom alebo autom. Mne sa tam pacilo, rada sa tam vraciam. Skolky Ti neviem zhodnotit, lebo maly mal pol roka, ked sme sa stahovali do BA k priatelovi, cize tu budem riesit tu. Je to kludne mestecko, viac menej je vsade blizko, cize presuny po meste som casto absolvovala peso.
ahoj ...ja som v pezinku vyrastla ... povazujem ho za idealne mestecko , do Ba sa autom dostanes za 10 min, samozrejme na zaciatok Bratislavy a potom to mas do centra podla dopravnej zapchy niekedz 15 min a niekedy 40 min , ako keby si cestovala z akehokolvek ineho kuta Bratislavy do centra , v PK mas 3 zakl skoly, gymnazium, obchodnu akademiu, a SOS asi kuchar casnik kadernicka ... kruzky pre deti urcite najdes na strankach skol - judo, karate, volejbal, basket, tenis, plavanie, malovanie , hudobna skola, futbal, florbal, .....
poliklinika so vsetkzmi zakl. lekarmi - asi 6 detskych amb, cca 10 amb pre dospelych, ocna, krcna ...najdes na stranke PK , je to male prijemne mestecko , a naj vyhoda je, ze si tesne po karpatmi... do prirody to mas na skok , krasne je to na jar ...ked vykukne prve slniecko , tak vsetky chodnicky vo vinohradoch , a v lese su plne ludi, rodin, ako keby keby to bolo najvychytenejsie korzo v las vegas 🙂 ..... je to krasne !!!!!! za 5 min si v lese a mozes si pozerat so srnkami do oci , mas si kam ist zabehat, bicyklovat, plavat , lyzovat, zahrat tenis dokonca aj golf 🙂, mozes jazdit na koni , pribudne do dvoch rokov zimny stadion, .....pre zeny tu je aerobic , zumba na viacerych miestach , dve fit centra s ozaj kvalitnym vybavenim , ..... aaa velmi dobre vinko v kazdej druhej pivnicke 🙂 ....mas tu 4 hypermarkety, ma pribudnut piaty...... dopravne spojenie vlak autobus do Ba alebo TT je takmer stale ... ja som tu spokojna aj preto , ze sa nemusim bat o deti , ked idu same zo skoly , tak ako by som sa bala vo velkomeste .... svoje byvanie by som urcite nemenila za ziadnu inu lokalitu .....
a este jedna dolezita vec .... ked sa nieco stane s detmi , uraz a pod. .... leteli sme autom do Bratislavy na Kramare .... bolo to v noci a cestu sme zvladli za 15 min .... co je dolezite ked ide o zivot ... takze aj kvalitnu nemocnicu s odbornikmi mas "na dosah" ruky....
a skolky .... je tu asi 6 skolok ..... rada odporucim tu z mojho pohladu naj naj ( ak mas zaujem tak poslem do sparvy)
prajem spravne rozhodovanie .... clovek sa predsa len nestahuje kazdy rok ... 🙂
@unilevel ďakujem za podrobný prehľad, škôlku kĺudne napíš do správy 🙂 ... no zaťiaľ sa nikto nesťažuje, asi nie je prečo 🙂
Ahojte... prosim o vaše pocity z bývania z Pk muškat... chcem sa prsťahovať v ramci Pezinka a zvažujem muškať ...hroznovú ulicu ako su lentilky ... tušim je to hroznova 20 ´alebo par čisel hore dole 🙂 nebývate tam niektorá?? dakujem za každu infošku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adawada Ja som tam bývala, a mne sa tam veľmi páčilo, veľakrát sa nám pod panelákom pásli srnky. Do Blavy sa mi dochádzalo dobre, ale ja som chodila skoro ráno okolo 6:10