Ahojte chcem sa len vseobecne informovat..uniekoho kto byva v Karlovke okolie ulice alebo priamo na P. Horova, ev. pri lese, vyhlad na Kobylu...
Hladame si byt na prestahovanie, a na fotkach (vseobecne, neboli sme este pozerat nic konkretne), ponukach realitiek a s prihladnutim na cenu sa nam tato oblast paci. Bola by som rada keby ste mi povedali ak tam byvate ako to hodnotite- klady, zapory....take prakticke rady..co Vam tam vadi atd...
Boli by sme radi blizsie prirode, hlavne preto tato oblast, v Raci a Lamaci su byty o dost drahsie....
Vdaka za akukolvek odpoved
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja byvam v karlovke od narodenia a som tu velmi spokojna. Uz som sa samozrejme osamistatnila a ostali sme s manzelokm byvat na dlhych dieloch a ideme sa stahovat dole do karlovky, blizsie k lisciemu udoliu. Myslim ze je tu vsetko potrebne od obchodov, klinika, dobre skolky a skoly. Okrem toho je to ticha oblast no do mesta 15 minut mhd a 10 autom. Rano nebyvaju zapchy a ja milujem prirodu a mame aj psa takze prechadzky v liscom udoli alebo na kralovej horke hore na dlhych dieloch su na dennom poriadku ked pocasie praje. A v teplych mesiacoch tam chodia rodinky na vylety, opekat si, hrat sa, ci pustat sarkanov takze super. Lokalitu by som ja osobne nemenila. Prajem vela stastia