Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evala777 krásne tortičky a tie zákusky, obdivujem 🙂
@nicoletta77 ďakujem 😊
ahojte dievčatá, chcele by som sa opýtať, tie čo robíte linecké koláčiky zdobené, po koľko cca ide kus? Chcú odomňa cenu, ale nemám ani šajnu..... 😉
@darka54 mozem sa opitat skadial ste
zienky moje, prosim vas, kolko vydrzi upeeceny korpus,, vydrzi do plnenia nejake 2-3 dni?????? ☹ inak sa mi neda
Ahojte baby.uz ste mi raz dobre poradili tak skusim stastie znova🙂 idem robit dcerke tortu na 1.narodeniny.ovocna s tvarohovou alebo mascarpone plnkou.este neviem.a tym kremom jej chcem aj potiahnut tortu a vrch dat cely ovocny zaliaty zelatinou a na boky jej chcem dat jedle obrazky.moja otazka znie:nerozpustia sa mi obrazky pod takym kremom?co dat pod obrazky aby drzali a neroztiekli sa?dakujem pekne za odpovede a rady.podotykam peciem len pre rodinu nie som profik ako vy🙂
@simaaprilova ahoj mocta nepotesim urcite sa ti roztecu fua co pouzit bud cokinu alebo maslo mozno ti baby poradia lepsiu variantu 😒
@nika1985 cokoladu som citala ze dost stmavne obrazok a s bielou sa mi robilo zle:-/ maslovemu kremu som sa chcela vyhnut a tiez fondanu.ale asi sa nevyhnem tomu.dakujem pekne aj tak sa odpoved🙂

@evala777 dakujem