Zdravím má niekto skúsenosti prosím zaujíma ma ako sa na Floride žije ďakujem.
Boli sme tam pred rokom s manželom a dosť nás očarila, bolo tam ozaj nádherne ,ale je to iste veľký rozdiel ísť tam na dovolenku alebo tam žiť ale je to pekný sen.
Poznám tam 2 ľudí, jednému som tam dohodila ešte pred koronou job a na základe toho sa tam sťahoval aj s rodinou. Žije sa im dobre. Samozrejme, v Miami sa žije dobre tým, ktorí majú naozaj dobrý príjem. Takže ak máš ty alebo muž pozíciu a zručnosti, po ktorých tam niekto chňapne, tak prečo nie, ak sa vám tam páči.
podla toho kde byvas a kolko zarabas. priamo miami nie je podla mna velmi pekne mesto. v nejakej vilovej stvrti som nebola, vacsina tych bohacov byva mimo mesto. zvysok mesta nebol velmi lakavy. je to pomerne spinave a skor latino ako usa, s mestami na severe sa to velmi neda porovnat, proti nim citit, ze je to zaostalejsie (historicky dane). viac ludi tam hovori spanielsky ako anglicky. vyhody su, ze je tam stale teplo, vsade su pekne plaze a more, celkovo v blizkosti pekna priroda. nevyhody napriklad hurikany. mhd dost komplikovana a nie velmi spolahliva, treba mat auto.
Podla toho co hladas, ja som bola len na predlzenej navsteve u nasej casti latino rodiny … takze oni ziju super, velmi dobra komunita, navyse tan hned umiestnia aj pracovne ak chces a aj bez ohladu na papiere (my sme nemali zaujem, nakolko preferujem orginal Juznu Ameriku)
@kaddy nas vet tam zil nejako 12 rokov, jemu sa tam velmi pacilo, vratil sa nahodou a skrz rodinne dovody. Ale vracia sa tam rad. Potom poznam pani z Ceska a oni tam tiez ziju a super. Jedine si stazuju na krokodile na zahrade, ze to tam nacupita a potom musis riesit poziarnikov. Ale inak pohoda. Vet tam normal robil vet prax, ta pani robi v nejakom korporate