Ahojte
Kožná ma posiela dať si Chirurgicky vyrezat veľké znamienko na tvári. Chirurga v SNV si mám vraj vybrať podľa vlastných sympatií. Má niekto osobnú skúsenosť a nejakým chirurgom v snv? Zvažovala som Franka.
Dakujem krasne 🙂
@drobaja ja som bola koncom aprila vybrat znamienko v SNV je nova chirurgicka ,mala som znamienko na krku pri uchu , vybrala pekne vsetko , skoro bezbolestne ,razdva, bez poplatku, zahojilo sa pekne ,nic nie je vidiet, mala som tam 3 stehy ,este mi aj predpisala nejaku masticku na jazvy
@drobaja poradit doktora neviem ale ja som si davala vyrezavat dva znamienka na tvari , sla som ale k plastickemu chirurgovi kedze to bolo na tvari
@maria200981 a môžem sa opýtať kam si isla? Ďakujem 😉
@drobaja kedze je to tvar, dala by som si extra zalezat na tom, kto mi to urobi. tiez mi vyberali znamienko vedla nosa, odporucam Mudr. Gajdosa v KE-Saci.
https://www.estheticon.sk/pacienti/312586/velmi... , tiež sa k nej chystám mam pri pere dva veľké znamienka
Ahoj, ja som bola vyberať taky veľký nevus pri uchu - u fronta, bola som spokojná. Druhýkrát na brade - u sefcika, to som spokojná nebola...ešte mi treba vybrať jeden na nose, chcela som ísť k frankov, ale teda rozmýšľam aj nad tou novou dr.
@drobaja SNV ti síce neporadim, ale vo všeobecnosti - choď si to dať radšej vybrať na plastickú chirurgiu.
Zvlášť keď je to na tvári.