Zdravim žienky prosim vas neviete o niekom v SNV kto vie robit pekne tetovane obočie niečo taketo dakujem za odpoved
Na fotke je nalíčené obočie, keď chceš tetovanie tak buď microblanding -čiarkovaná metóda (to mám ja ) a další spôsob je PMU obočia - permanentný makeup v preklade
@petulka2021 skoda, ze to nemozem vidiet....
@bylinkyodlucky môžem poprosit foto ako mate vy spravene??
@bylinkyodlucky krasne kde ste bola prosim vas??
@bylinkyodlucky najprirodzenejšie ? Prirodzene pôsobí technika microblandingu lebo vytvárajú pomocou čepielky ,,chĺpky’’ , PMU má od prirodzeného obočia ďaleko
@bylinkyodlucky hore pri fotke ste písali Powder Brows , čo je tieňované obočie s efektom púdru- čo je aj vidieť na fotke.
Combibrows je kombinácia , čo ale vy nemáte. Ja som len povedala , že pre mňa powder brows absolútne nepôsobí prirodzene. 🙂
Alebo teda PMU, lebo mne to príde rovnaké , alebo taký istý spôsob
@bylinkyodlucky nehnevajte sa ale toto absolútne nevyzerá prirodzene...neviem prečo si dávajú ženy tetovať alebo tak silno zvýrazňovať obočie..niekedy menej je viac a v tomto prípade to platí na 💯...stačí ceruzka na obočie
tieto tetovane obocia su hrozne :D na niektorych to svieti jak pri Brežnevovi :D
@bylinkyodlucky v poriadku som rada
no pred dvoma? rokmi sla moja mamka v spisskej na obocko - citujem ju - skoncila som ako gargamel, tusim niekde na namesti
@bibiana8080 ja mám robené v GLAM studio (www.glam-studio.sk) a spokojná som.
Druhá možnosť ktorú som tiež zvažovala bola Koršalová v Hoteli na veľkej križovatke na Zimnej ulici, lebo manželove kolegynky tiež mali dobre vytetované.
@bibiana8080