Spišská Nová Ves nemocnica - parkovanie

7. dec 2024

Ahojte, čaká ma hospitalizácia v Spišskej, ale mám jednu dilemu. Prídem tam autom, ktoré niekde potrebujem nechať zaparkované počas doby hospitalizácie. Nerada by som ho nechávala pri nemocnici, keďže je to platené parkovisko a neviem či je možné parkovať tam za nejaký denný poplatok keď je človek hospitalizovaný. Je prosím niekde v blízkosti iné parkovisko, kde by mohlo auto pár dní stáť? Ďakujem.

martin_martina
10. dec 2024

Nič v blízkosti tam nieje zadné parkovisko je uzatvorené z dôvodu výstavby novej nemocnice predné je platené na pravej strane sú už len domy 🤔…

jajojapo
11. dec 2024

Ak by ste si platili nadštandardnu izbu mate parkovanie zadarmo... Teda aspoň 4r do zadu to tak bolo 😀ale nemám info žeby sa niečo zmenilo... A teda skúste sa opýtať dole na informáciach ako to funguje keď je človek hospitalizovany lebo viem ze odblokovavaju karty v rôznych prípadoch

autor
11. dec 2024

@jajojapo hm to vážne? plánujem si platiť nadštandard, takže toto by mi veľa veci vyriešilo. O tomto Vam dali info v nemocnici? Lebo nikde som to nenašla spomenuté.

mima173
11. dec 2024

Ak je hospitalizácia tak to na recepcii ohlasite a máte parkovanie grátis. Ja som tak bola v januári inak by som platila viac parkovné ako za izbu 🤣

autor
11. dec 2024

@mima173 veď práve, tiež to hlavne kvôli tomu riešime, lebo ide o pôrod, ale muž s nami bude ostávať v nemocnici počas celého pobytu (ak bude samozrejme voľna jedna z týchto izieb). A fakt by som nerada platila viac za parkovisko ako za cely pobyt v pôrodnici 😃

jajojapo
12. dec 2024

Áno tiež som tam rodila manžel síce aj nespal pri nás ale tak bol tam somnou vyše 20hod a tým ze som mala nadštandard tak len na recepcii mu pipla lístok a bolo... Tiež sme nevedeli ale čosi nefungovalo tak sa šiel pýtať na recepciu a tam sa to dozvedel 🤣